שמתם לב...

Th3onE

New member
hello there children :(

בדיוק היה תספיישל היום אז היה קטע קצר על אייזיק.. באמת חסר :\

richter

New member
אייזק הייז?

לפי IMDb, הוא משתתף בסרט אימה בשם "Return to Sleepaway Camp" שיוצא מתישהו השנה, ובסרט אקשן בשם "Knight Fever" שייצא ב-2008. לגבי הפעילות שלו בתחום המוזיקה, אתה יכול לנסות אולי בפורום מוזיקה שחורה (#205)

למה להביא את מוחמד אל ההר

אם מוחמד יכול לבנות ג'ון ווילקס בות' ממלט? האמת שאין לי מושג מה קורה איתו כיום, לפי ALLMUSIC האלבום האחרון שלו יצא ב-2003 וגם הוא של אינסטורמנטלים שהוקלטו בשנות ה-70. לפי מה שזכור לי בסיבוב שלי בארה"ב, הוא עדין מופיע פה ושם, אבל אני לא סגור על זה. וברצינות, כולם כאן מוזמנים ל-205, יש לנו אחלה מסיקה להציע לכם.

amirgal

New member
הוא עזב אחרי הפארק על הסינטולוגים.

כי אחד כזה בעצמו.

Catelyn

New member
המ, טוב,

הוא גם לא ממש נחוץ להם (לילדים, הכוונה) יותר, לכן חסרונו לא מורגש. כבר אין לו תפקיד בעלילה. אבל הוא היה גדול פעם.

E J Wells

New member
כרגע הוא לא חסר אך מי לא זוכר אותו?

נכון שניתן לומר שכרגע הוא לא בדיוק חסר, אך זה רק בגלל שהעלילות כרגע לא מסתובבות סביב הילדים כמו פעם ונכון לעכשיו המקרה הוא בדיוק הפוך, יש עלילה והילדים משמשים כאלמנטים בכדי להעביר את העלילה של הפרק (בלי קשר...דרך אגב - הפרסום של נוקיה בצד שמאל, מעצבן) בחזרה לנושא : * פעם כשזה היה סביב הילדים אז היה ניתן לראות אותם הולכים ומבקשים ממנו עצות...כיום אין צורך לזה. בכל מקרה, אני בטוח שאין בנאדם אחד שלא יזכור את ההופעות של "שף" ב"סאות-פארק" ואת אוסף השירים המוזרים שלו XD

shaiezra

New member
ברור!!

לא שוכחים אף פעם! ואני אהבתי את הדמות של שף.. מה שאני אומר זה שפתאום קלטתי כמה שהעלמות שלו לא כזה השפיעה על הסדרה... מה שאמרת על הפרקים שסובבים מסביב לילדים נכון בעיקרון ומסביר את התופעה :)

13daniel13

New member
i'm gonna make love to you children

מועדון פרוטי עלוב
התפקיד שלו לדעתי היה קצת נחוץ כי הוא היה מאגניב כזה P: מה שקרה לו, אחח. עצוב.

למעלה