שמתם לב....

יודה7

New member
שמתם לב....

שיש הרבה דברים דומים בין הסרט הראשון (אימת הפנטום) לבין הסרט הרביעי (התקווה החדשה). וגם בין הסרט השני (מלחמת המשובטים) לסרט החמישי (האימפריה מכה שנית). בסרט הראשון אנאקין מתחיל להבין שיש לו כוחות של ג'די ובסרט הרביעי לוק מתחיל להבין שיש לו כוחות של ג'די והוא מתחיל ללמוד להיות ג'די. בסרט הראשון קוואי גאן מת וברביעי אובי וואן קנובי מת. בסרט השני הקיסר מתחיל למשוך את אנאקין קצת לצד הרע ובחמישי ווידר מנסה לגרום ללוק לעבור לצד הרע. והיו לי עוד דברים דומים אבל שכחתי אותם. עוד לא ריתי את 'שובו של הגדי' אבל בטח גם בינו לבין "נקמת הסית'" יש דברים במשותף....

יודה7

New member
נזכרתי...

בסרט השני אנאקין ופאדה מצהירים על אהבתם לפני שנראה שהם הולכים למות ובחמישי ליה והאן מצהירים על האבתם לפני שנראה שהאן הולך למות.

Darth Tomer

New member
כן זה נכון

ויש דברים משותפים בין שובו השל הג'דיי לבין נקמת הסית'. רק השמות הם הפכים. אבל אם לא ראית אז אני לא אהרוס.

steve2

New member
מרגע לרגע אני מרגיש כי התעשיה

הזו של STAR WARS כ"כ סתמית, בנאלית וקשקוש. כמה שאני אוהב את הטרילוגיה המקורית כך התאכזבתי מהחדשה שמרגע לרגע רק מוכיחה כמה היא טיפשית. רואים שאת הטרילוגיה המקורית עשו באהבה,מקצעיות,גאונות וכמה החדשה עשו רק בשביל כסף, זה פשוט דוחה..

Count Dafooku

New member
אז אולי תעשה טובה

ותעוף מפה, יא חתיכת אפס? כל מה שאתה עושה זה רק יורד על דברים שיצרו אחרים. זה הכי נמוך שאדם יכול לרדת. נראה אותך עושה גרסה יותר טובה של הטרילוגיה מקדימה במקום להילחם בה במילים (שזה בערך כמו להילחם ביתוש מעצבן על ידי חיבור מאמר אקדמי נגד יתושים - הראשון לא שווה-ערך לאחרון). וחוץ מזה, גם את הטרולוגיה המקורית עשו בשביל כסף. אנחנו בשנת 2006, לא 1966, יא היפי דביל.

steve2

New member
כמובן שמפגר כמוך לא יכול להבדיל בין

איכותן של שתי הטרילוגיות, תשמור על הפה שלך ילד, זה שאתה מפגר שכלית לא נותן לך את הלגיטימציה לבוא וללכלך... הרמה הירודה שלך מראה על הרמה של הפורום הזה שגם כך כבר אף אחד לא טורח לבוא ולהביא את דעתו בנושא. אנשים כמוך בעלי פה של חיה שסירסו אותה שרק זועקים לקצת תשומת לב לפני שמישהוא יבוא ויבעט להם בפרצוף מראה כמה אתה מסכן ודפקט...

Galum

New member
ההודעה הזאת מוכיחה עליך בדיוק

את מה שאתה אומר עליו, אני מסכים עם הדעה שלך, אישית, אבל לא עם הגישה

Galum

New member
בנוגע אליך...

סטיב בסך הכל מתח ביקות לגיטימית על הטרילוגיה החדש (ורבים מחזיקים בתדע שלו), אין זו סיבה לקרוא לו דביל, אפס ושאר ירקות, דבר אשר רק מוריד הן את הערך והן את הרמה של ההודעות שלך, אתה רק גורם לעצמך להראות כאדם שחסרים לו טיעונים מנוגדים אז הוא פונה לאלימות מילולית.

למעלה