שמתם לב.....................

שמתם לב.....................

ברצח רבין בדיוק עמד מישהו "זר" וצילם הכל. בפיגוע בתאומים מישהו "זר" הרים את המצלמה "בדיוק" כשהמטוס פגע בבניין. תחשבו על זה. (אני לא חושב שבן לאדן אחראי לפיגוע)

חזיר בר

New member
תמיד מישהו זר יצלם

ובדרך כלל אנשי הקונספירציות של רצח רבין הם גם בצורה מופלאה מהימין הקיצוני. מה הנקודה שלך? ולמה אתה לא חושב שבין לאדן אחראי לפיגוע?

twigy

New member
הלו אנשים להתעורר

עיר כמו ניו יורק- העיר הכי מתוקשרת בעולם עשרות אלפי תיירים בכל יום סתם מצלמות אינטרנט שמביאות לכל העולם את מה שקורה שם ולא תהיה אפילו לא מצלמה אחת שתיקלוט בעדשתה אירוע כזה ?

חזיר בר

New member
אבל כן היתה מצלמה שקלטה

גם את המטוס הראשון ועוד רבות אחרות את המטוס השני

נו באמת!!!!!!!!!!!!!!

אתה באמת מאמין שזה הימין או השמאל???????????? למה זה לא בן לאדן? מה ירויחו האמריקאים מהכיבוש? מה ישראל תרויח? תחשוב רחוק מהקוביה,אבל ממש ממש רחוק.

חזיר בר

New member
אולי תסביר את עצמך שניה

כי אתה אומר איזה כמה שטויות כלליות ועוד נראה שאתה מאמין בהם.

אתה צודק בן לאדן לא אחראי ../images/Emo121.gif

הצלם אשם!!!! חוץ מזה גם ברצח רבין לא אשם יגאל אמיר, אשם הצלם שהיה במקום בדיוק באותה דקה. ואתה יודע מה גם מרגלית הרשפי לא היית אשמה אבל למי איכפת. העיקר שיש לך מצלמה ואתה מלך העולם אם בזום שלך נכנס מטוס שנופל, או רצח או פיגוע זה אומר שהצלם אשם והוא תכנן הכול נשבע לך איך השב"כ עוד לא עלה על זה.

Chot

New member
שיט נמחקה לי ההודעה

אני אומרת שבגלל שזה פורום קונספירציות, אז אתם צריכים לשתף פעולה, ולאו דווקא לפנות ולדוש במה שהגיוני, נכון, חכם, רציונלי, ועוד שטויות כאלה. אני אומרת שיגל המיר נפל קורבן לתהליך אכזרי וממושך של שטיפת מוח איומה, בידי קבוצה פסיכופתית ורודפת קיצונית של אנשי תקשורת בעלי אמצעי תיעוד משוכללים. כן כן , הצלם הניע את יגגללל לפעולות קיצוניים כדי שהוא יוכל להרוויח טווונווות מהקלטת. בטח הוא וקלינטון ישבו ביחד ותכננו את ה"שלום חבר" ועכשיו הם מקבלים על זה מלאנטה כסף מהתמלוגים, או מה שזה לא יהיה.

חזיר בר

New member
אין לי בעיה לשתף פעולה

כל עוד שאני יודע שהצד השני רק רבע רציני. לחשוב שבאמת היתה קונספירציה מאחורי רצח רבין? ושישראלים תיכננו את ההפלה של התאומים? נו באמת.

אני בטוח שאתם ..............

צודקים,ואני סתם פראנואיד. הרי אחרי כל מה שקורה יש הסבר פשוט,לא? שהעולם יראה יאמין וישתכנע.

RedStorm

New member
זה לא פשוט!!

רק אם היינו יודעים כמה חרטה מספרים לנו בעיתון ובחדשות..... ...אבל גם אלה שבחדשות אומרים את מה שמספרים להם וכו´ וכו´ נאי לא שולל את הטענה שבן לאדן לא אשם ...הרי כולנו יודעים זה בטוח לא כל כך פשוט ,כמו בן לאדן אשם וזהו

צוחה

New member
זה כמו המשפט המפורסם

אם עץ נופל ביער ואין אף אחד שישמע אותו נופל, האם הוא משמיע קול ? ככה אפשר לומר אם מישהו לא היה שם עם מצלמה, האם הרצח היה קורה ??? ובתגובה לתאומים (המטוס הראשון) היו שם אנשים שעשו כתבה לגבי הביוב של היער והם שמו לב שהמטוס טס ממש נמוך מהרגיל אז הם העלו את מבטם (יחד עם המצלמה) וצילמו את זה המטוס השני אלא היו צילומים של רשתות הטלויזיה
ולא במקרה צילמו את זה !!!!!!!!!!!

למעלה