שמתם לב

maorkn

New member
שמתם לב

כמה קרובים הימי הולדת של הדר ויונתן? מריח כמו קונספירציה של מנהלים...

dreaming h

New member
אני רק מקווה

שמכיוון שהם כל כך קרובים, תזכרו להביא לשנינו מתנות גדולות ויפות

GUYLI9

New member
מדהים!!!

איזה כיף להם!!!
זה כזה מעניין להסתכל להם בפרטים? אבל אני אזכור להביא להם מתנה (אולי איזה שאלונת קטנה על הרגלי אכילה של נחש בורמזי מצוי....
)

מישהו מוכן להסביר לי...

מי זו דרימינג או מה שמה הדר,האם היא מחליפה של יונתן או סגנית שלו ?.....או שהיא באמת חולמת.

dreaming h

New member
יהודה'לה...

אני גם הדר ואני גם חולמת, ואני לא מחליפה את יונתן, וגם לא סגניתו, אלא פועלת יחד איתו בשיתוף פעולה. כרגע אנחנו מנהלים יחד את הפורום. אם יש משהו נוסף שתרצה לדעת, אתה מוזמן לשאול.

פועלת יחד איתו בתור מה?

ושלא תביני לא נכון,לפי דעתי אני חושב שאנחנו בתור גולשי הפורום מן הראוי שנדע עם מי אנו מדברים ושואבים מידע לגבי זוחלים...ממנהלת נוספת,מסגנית,מסתם גולשת,איזה ידע יש לך,האם את מגדלת זוחלים? והאם אפשר ליפנות אלייך בשאלות?ואם כן,אז מה הידע שלך,שנדע באיזה רמה של שאלות נוכל ליפנות אלייך.....ותודה מראש...יהודה.

gaichuk

New member
יודה או יהודה?

אין סיבה להתעצבן ידידי. אחד הקשיים הגדולים בניהול פורום זו הדרישה היומיומית להפגנת נוכחות. על מנת להוריד קצת מהנטל וגם בכדי להוסיף גיוון והגנה על הגולשים מפני רודנות של מנהל בודד (לא עלינו...
),כדאי שיהיו שניים ואפילו שלושה מנהלים. בעבר היה מנהל נוסף שפרש מהסיבות השמורות איתו. לאורך החודשים האחרונים נבחנו מועמדים שונים ע"י יונתן ומנהלת הפורומים וביניהם עבדך הנאמן... אני אישית איני מכיר את הדר (שכינוי הגלישה שלה הוא דרימינג ה) אבל אני בטוח שהיא בחירה טובה ומוצדקת,אפילו שהיא לא מתעניינת בנחשים כמוני אלא בצבים...שגם הם זוחלים. לאורך התקופה שהיא איתנו היא הפגינה נוכחות,דבקות,ידע,עניין ו...
מההודעה שלך נשמע כאילו אתה לא בטוח ביכולתה או שאתה פשוט לא סומך עליה. הזמן יגיד את שלו... הגיל לא חשוב כאן וכולנו שווים. אם היא תתפוס עלינו תחת אנחנו ניקח לה את הצב...
TAKE IT EASY!

dreaming h

New member
אז..

תודה לגאיצ'וק (האיומים שלך לא במקום, אולי אני אתחיל להשתמש ביכולות הרודנות שלי..
) ותיקון קטן - אני מאוד מתעניינת בנחשים, אני פשוט לא מגדלת אותם. לגבי יהודה, מתנצלת אם פגעתי בך, הקריאה הייתה בחיוך, ולא מתוך זלזול.

זה לא מדויק

נחשים לטאות וצבים זה חלק מתחומי העניין שלי. נחשים ולטאות יותר מצבים אבל אם יש לך שאלה שנוגעת לצבים אתה לא חייב להפנות אותה לאדם ספציפי כי יתכן מאוד שיש עוד חברים בפורום שיוכלו לענות על השאלה אבל יבחרו לא לעשות כך אם היא תהיה ממוענת בצורה מפורשת לאדם מסוים. אני בטוח שהדר תשמח לעזור בכל מה שהיא יכולה אם זה קשור לצבים או לנחשים, אך צבים הם יותר פ'טיש שלה...

AB15

New member
שלום לכולכם..

היום חזרתי לפורום לאחר שהושעתי לשבועיים.. וזה נמשך לשלושה משום מה:) ראיתי שכתבתם להימי הולדת קרובים.. אז רק בשביל ל... ל.. לא יודע.. רציתי להגיד שליונתן יש עוד 3 ימים נכון להדר עוד 4 ולי יש עוד 5 ימים.. ממש נחמד..:)

למעלה