שמתם לב.....

הלינקה

New member
שמתם לב.....

שפולנים אוהבים לעשות ברוגז, ואחר כך יש להם בעיה עם להשלים? בדרך כלל "ברוגס" אצל פולני זה לתמיד, לעולם! הכבוד (כן כן לפולנים גם יש דבר כזה) לא מרשה להם להיות הראשון שפונה, והוא גם, נהנה להשיב ריקם את פניתו של היריב - חבר הכי טוב לשעבר. הוי! זה תיק רציני

תמנונה

New member
הלינקה אוי כמה שאת צודקת../images/Emo68.gif

לא אחת קורה לי שאני ברוגז כועסת לא מדברת.... הסיבה לאחר כמה שעות נשכחת אבל לא הכעס ולא הברוגז..... האם באמת זה רק שייך לתכונה פולנית????? חוששת שממש לא. נונה

נעמי 1

New member
כנראה שזה רק אצל הפולנים

כי לא ברור לי עם מי הם ברוגז כאן. תכתבו משהו... תזוזו כבר. לפי הקצב הזה... אנחנו נשאר בפסח עד שנה הבאה.

באיה

New member
אני לא בטוחה שזו תחונה רק

של הפולנים. ראיתי את זה אצל הרבה אנשים אחרים, ולאו דוקא אצל הפולנים. הגאוה היא מקור צרות לכל העדות, היא לא חסרה אצל אף אחד. בנוגע לכתיבה כאן, יש קצת בעיה. אם אנחנו מוגבלים רק בנושא של פולנים, אז כמה אפשר לדוש וללוש, ולחזור על אותם הנוסאים? אולי הפולני הראשון כשיחזור, ימציא לנו נושאים לדסקס. אני מצדי את הנושא הפולני מיציתי. אתם כבר יודעים עלי הכל, אני חושבת. ולנושא אחר. מחר כבר מתקרב שוב סוף שבוע, אז תכתבו מה אתם מבשלים לשבת הזו. אולי ניקח קצת רעיונות. הולך?

מי צי

New member
את צודקת לגבי הגאווה

אין לה גבולות ו/או עדות, אלא שאצל הפולנים היא מגיעה במנות כפולות
"שאני? שאני אתחיל? שאני אשפשף?"... ולענין הפורום - לא חושבת שיש טעם להגביל את הכתיבה, כי באמת, כמו שכתבת, הנושא ממצה את עצמו די מהר. לטעמי, רצוי לכתוב על הכל, כולל אקטואליה (נושא שבזמנו היה מי שטען שלא כדאי להעלות אותו, על מנת שלא ליצור מתחים...). בכל פורום יש עליות וירידות, לפעמים הכתיבה זורמת, לפעמים נשאר אותו הדף תקוע במשך מספר ימים, ואין ספק שצריך שתהיה יד מכוונת שתזרים איזה בריזה מידי פעם.

meza

New member
ברוכים השבים

הפסח חלף עבר, ועמו החופש וההתנתקות מהבלי העולם ובכללם המחשב. חזרנו לשיגרה, לעבודה, לפורום. שיהיה לנו רק טוב.

למעלה