שמתם לב...

LadyLuvJess

New member
שמתם לב...

שיש פה בערך 2-3 אנשים... והדבר היחידי שאתם מדברים עליו זה להתלונן על כמה שהפורום מת??? אז אולי תמצאו נושאים???

תשמע חבר...

אני מנסה אבל אין פה אנשים שיגיבו למה שאני כותב. ואם לא ראיתה למטה ניסיתי במלא רעיונות אבל אין פה אף אחד. ואגב באמת אין פה אנשים שאוהבים את הסדרה "כנפי הזהב"

LadyLuvJess

New member
חברה!!! הלווו ליידי!!!!!!!!!!

וגם אני מנסה.. אבל פשוט הייתי בחו"ל אז לא יכולתי להגיב... אבל לפני זה ניסיתי ועכשיו גם ניסיתי.. יעני מאז שחזרתי... הבעיה שאני ואתה זה האנשים היחידים פה נראה לי... ובנוגע לכנפי הזהב... אין פה אנשים. נקודה. ואתה לא אוהב- את זה כבר הבנתי. אבל חשבתי שאולי יש אנשים חדשים והם כן... ובגלל זה שאלתי! וגם אם לא.. אתה לא חייב להגיב ככה... קיצר... על איזה סדרות אקשן אפשר לדבר בכלל? לפי דעתי אפשר לדבר יותר גם על סרטים..(כמו שמישו לפניי אמר...) כי סדרות אקשן זה לא משו פופולרי במיוחד... וגם אין מה לדבר על זה ממש... זה לא שיש עלילה מותחת או משו כזה...

למה את חושבת ככה?

יש הרבה על מה לדבר עליהם!!! המוווווווווווון!!! והם מאוד פופולארים. את מכירה את הסדרה CSI מיאמי? החדשה בערוץ סינמה?

LadyLuvJess

New member
מה שהתכוונתי...

זה שיעני בסדרות קומיות או מתח וזה... אז אפשר להתווכח קצת על "מה אתם חושבים שיקרה" ובסדרות האלה לא ממש... אז כאילו... יש פחות על מה לדבר.. לא אמרתי שאין בכלל...

למעלה