שמתם לב?

קיז

New member
שמתם לב?

פרסמו את עשרת השירים הכי מושמעים בגלגל"צ וגל"צ בשנת 2003, וhands clean היה השיר הכי מושמע. אני אישית לא שמעתי אותו כ"כ הרבה ברדיו, זה נראהלכם הגיוני? רציתי גם להעיר בקשר לאחד הסקרים שהיה פה, הסקר על האם להוריד מוזיקה של אלאניס מהפורום או מכול מקום אחר. אני באופן כללי לא ממש שמח להוציא כסף מהכיס, אבל אני הפכתי את כול החנויות בסביבה שלי בחיפוש אחר הפסקול של "דוגמה", בשביל still, ואני אף פעם לא חשבתי להוריד אותו באינטרנט. אני יודע שזה נשמע מעט מטורף, אבל אם כולנו נוריד את המוזיקה שלה, די מהר היא תפסיק ליצור מוזיקה, כי זה פשוט לא משתלם... מה אתם חושבים?

suns32

New member
יודע מה אני חושב ?

1 - אם אתה כ"כ חם על הפסקול של דוגמא תיכנס לאמזון ותזמין אותו משם..זה מה שאני עשיתי. 2 - כולנו ועוד מיליונים רבים של אנשים מורידים אמפי'ז של אלאניס ו...היי תראה זה עדיין לא גורם לה להפסיק ליצוק מוזיקה , כי אי תראה היום אין מה לעשות להוריד מוזיקה זה חלק מהיום יום שלנו וכולנו (כולל אתה ואני בטוח בזה) עושים את זה...

אני בעד הורדות

כול עוד זה חומר שהיא לא שיחררה ולא עומדת לשחרר על דיסקים או הופעות חיות שאי אפשר להשיג על דיסק~~

symptoms

New member
אני מסכימה

לי באופן אישי יש את כל הדיסקים של אלאניס רק מה אני יותר אוהבת את ההופעות החיות ומאיפה אני אשיג אותם? אז כן דיסקים ודיוידים אני קונה (את הדיסקים אני אולי מעבירה למחשב אבל רק בגלל שאני אוהבת לשמוע ערבוב של הכול ביחד) אז אי אפשר בימינו בלי להוריד בכלל אבל אני נגד להוריד חומר רשמי של כל אמן ולא משנה מי ורק להזכירכם שאלאניס בעצמה שחררה שירים מ-URS באינטרנט לפני שהם יצאו האופן רשמי

Rוית

New member
זה מה שלאלאניס יש להגיד על זה../images/Emo26.gif

מצורף קובץ אודיו של אלאניס נואמת על אותו נושא בסאנט האמריקאי. זה קטע קצר בגלל המגבלה של הגודל שיש, אבל זה בדיוק הקטע שמראה את הדעה שלה. אם לא פועל לכם תשנו את סיומת הקובץ לWAV. (מי שלא יודע איך שיפנה אלי פרטי) דר"א לדעתי דן ורעות צודקים. יש דברים שאי אפשר להשיג בדרכים אחרות חוץ מלהוריד. ומה לעשות שאנחנו מעריצים פנאטים שחייבים שיהיה לנו הכל מהאלילה שלנו
דר"א טיפה באותו הקשר אפילו- מישהו שמע את ההופעה ממקום שנקרא the Arrowhead Pond in Anaheim בקליפורניה? יש שם פתיחות מדהימות לשירים והם מבוצעים טיפה שונה (חלקם) לדוגמא PERFECT ממש שונה ויש לUNIVITED פתיחת פסנתר באורך 5 דקות מ-ד-ה-י-מ-ה
מומלץ!

זאת ההופעה שלא היה לך את פורגיבן

ממנה???? כי אם כן אז יש לי אותה~~ אחלה הופעה אבל הפתיחה של uninvited די מעצבנת... אני היום הורדתי הופעה מיפן מ2001 הופעה מממש נחמדה אם מישהו יש לי לינק, אלא אם רוית מרשה לי לפרסם פה את הלינק... בכול זאת הנה תמונה מהופעה (כן זאת ההופעה עם הגיטרה המיוחדת)

Rוית

New member
אממ כן זו אותה הופעה אני חושבת

היא מדהימה! במיוחד החלק השני שלה.. אם את ההופעה שיש לך לינק אליה אין אפשרות לרכוש בדיסק\דיוידי וכו', אתה יכול לפרסם את הלינק פה.

אז הנה הלינק להופעה../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

אז ההופעה מיפן אם לא אמרתי את זה כבר מ2001 הנה רשמית השירים Right Through You All I Really Want Narcissus Hand In My Pocket u learn a man mary jane bent 4u forgiven head over feet u oughta know uninvited thank u Sympathetic Character 21 things i want in a lover ironic תהנו!!!!!

קיז

New member
לא מאמין...

טוב, אז כנראה שאם המשך הקריירה של אלאניס היה תלוי באנשי הפורום הזה, היא הייתה חוזרת לטלוויזיה... גם אני מוריד מוזיקה מהאינטרנט, אבל זה רק שירים בודדים. אם יש אלבום שאני אוהב אני יקנה אותו, בלי תירוצים על כמה שזה יקר. בד"כ sun32, נראה לי שאני יעשה את מה שהצעת.

למעלה