שמתם לב

ye44

New member
שמתם לב

שהיא נדחפת לכל תמונה, לכל מקום, ראבאק תני להם להיות עם הילד לבד קצת,עם על הכבוד לך שאת חברה של אחיו, הוא לא הכיר אותך, יש לפעמים סיטואציות בחיים שצריך לדעת לתת ספייס,לתת אוויר פחחח "קרצייה" זאת מילה עדינה

ismeralda100

New member
היום מישהי אמרה לי שזה בכלל הזוי

שהיא הגיעה לתל נוף הרי בכלל הם לא הכירו

ועדיין

אף אחד לא באמת יודע את הקשר שלה עם המשפחה בשנים שגלעד לא היה שם, אף אחד לא יודע מה היתה התרומה שלה לשפיות של אח של גלעד, אף אחד לא באמת יודע האם בשנים שגלעד לא היה היא הפכה להיות חלק מהמשפחה בכל המובנים, אני מניחה שאם היא מצאה לנכון להגיע לשם כנראה יש לכך סיבה טובה וכנראה המשפחה הגרעינית רואה גם אותה כחלק מהם, דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

ye44

New member
זה עדיין

לא משנה את העובדה שהיא "דבק", גם אם היא תרמה לבריאותו הנפשית של אחיו וכל הטלנובלה הנלווית, יש רגעים שצריך לקחת צעד אחורה, כמו למשל ראש המטה לשחרורו שבראיון ברדיו אמר שהוא סיים את תפקידו ואם יזמינו אותו ל
הוא יבוא כרגע הוא רוצה שהם יבלו ביחד ללא כל הפרעה.

מבחינתך

היא דבק זה לא אומר שמבחינתם היא גם כזו לפעמים רק לפעמים אתה לא יודע הכל :)

ye44

New member
תסתכלי בוואלה בראשי

היום בבוקר כבר הייתה חייבת להיות עם נועם שליט ברכב שלו,זה פשוט הזוי התאהבה בצלמים, אפילו אחותו גם לאחר שחרורו לא הצטלמה.

ye44

New member
נראה לי שעוד

שבוע במחיצתה והוא יבקש לחזור ל"עזה"

רוע לב של ישראלי טיפוסי

מה אכפת לך ולמה לעזאזל זה בכלל עניינך ?? הרי אין לך שמץ של מושג מי היא ומה היא עשתה בשביל המשפחה הזו, הרי אין לך שמץ של מושג עד כמה היא חשובה למשפחה, הרי אין לך שמץ של מושג אם היא רצתה להיות שם מרצונה בלבד או שהם ביקשו ממנה, אז בשביל מה הרוע הזה טוב? בשביל מה המציצנות המגעילה הזו בכלל ?? לך חפש לך חיים משל עצמך ורצוי שבדרך לא תשכח את ה
המרגיע שלך, שלא תתחרפן לנו פתאום

למעלה