שמתם לב?

danezeq

Member
שמתם לב? ../images/Emo35.gif

פתאום מגדל הממשלה מתחיל לטוס לכיוון השמיים! בניגוד למגדל מבקר המדינה וחיל האוויר - הוא נבנה באיטיות עד היום- פתאום ישנה התקדמות מהירה יותר! עברתי שם לפני כמה ימים! וליאור - לפני כמה חודשים שאלת למה הוא כ"כ צר -ובתגובה לשאלה זו כתבתי שזהו רק "עמוד השדרה" של הבניין (פירי מעליות - וכו) - אם תשים לב - כבר היום - מתחילים "לעטוף" אותו! - זה לא צחוק! זה מגדל של יותר מ100 מטר!
.

TheIllustrator

New member
טוב מאד.

באמת, רק היום יצא לי לשוחח עם א.(שמו המלא שמור במערכת), על כך שהבניין כמעט לא זז(אם בכלל), ומתי הם כבר הולכים לבנות את קומות הבניין... והנה, עכשיו מגיעה בשורתו של ד.(שמו המלא מצויין בהודעה הראשית), ונחמד לשמוע שמשהו זז. כן יירבו.

kyle

New member
שאלה.../images/Emo13.gif

האם ל- ד. (בהודעה הראשית) יש תמונות? או אולי ל- ל. (מנהל הפורום) יש תמונות?

Sephiroth

Member
לא צריך להגזים...הוא לא טס

מה שכן, הסיבה שעכשיו סוף סוף מתקדמים איתו בקצב סביר (ממה שהבנתי), היא שהממצאים הארכיאולוגים שנמצאו לידו, לא רק שעיקבו את בניית המחלף, אלא גם את בנייתו. ואגב, שמתם לב שגילחו את כל החומה המכוערת מדרומה לצומת קפלן-דרך פתח תקווה ? סוף סוף האזור הזה הולך להראות טוב ! ואגב דרום הקרייה, כמעט סיימו לצפות את שני הצדדים המוסתרים של מגדל המבקר. כמו שציפו אותם בצורה דיי בנאלית מכיון שהם פונים למגדל המילניום והפלטינום. מעניין יהיה לראות את הציפוי שלו בחזית, ודעתי נראה זאת בקרוב מכיון שכבר התקינו את הרשת של החלונות.

wakshlak

New member
אכן, נראה בנאלי...

בניגוד לפלטיניום המשופע ומילניום החביב, מגדל מבקר המדינה נראה כעת כמגדל בנאלי ופשוט. דומה מדי לשכניו, אך חסר בו כל יחוד. אני מקווה שהציפוי לא סתם יהיה זכוכית כחולה כי אחרת תצא עוד יצירה בנאלית של יסקי שדומה מדי לחבריו בעיר. מקווה לשינוי ואולי להפתעה מהמגדל... אסף.

SkyscraperMan

New member
בניית מגדל מבקר המדינה לא הושלמה

כך שאולי בסופו צפוייה הפתעה (חרוז
) בכל מקרה זה לא עוד יצירה של יסקי, כי הוא לא האדריכל, כך גם למגדל מילניום ולעוד מגדלים שיש טעות בסס"ק, ואתה המידע שלי קיבלתי מהחברה עצמה יסקי-סיוון. כך שאת המידע הנכון ועוד ה-מ-ו-ן מידע ואילוסטרציות תימצאו בתל אביב במבט חדש-החדש.

kyle

New member
די כבר, תפסיקו!../images/Emo6.gif

כל יום אתם באים עם איזה משפט כמו "אתם תמצאו את התשובה באתר", או "תגלו יותר מאוחר באתר". די! אתם מכניסים אתנו למתח!

wakshlak

New member
לא יסקי?

אז מי עיצב את את מגדל פלטיניום, מילניום ומגדל מבקר המדינה? אם אתה מתכנן להגיד לי חכה לאתר זה די טיפשי, כי הרי בכל מקרה אנחנו ניכנס לאתר, אז אתם לא צריכים לנסות כאלו לתת לנו תרוצים להיכנס לאתר. בכל מקרה, אז מי עיצב אותם? אסף.

SkyscraperMan

New member
תשובות...

את מבקר המדינה עיצבו "פלג אדריכלים" ואת מגדל מילניום עיצב "משה צור אדריכלים"

TheIllustrator

New member
אני נדהם!!!

טוב... אם אתה אומר.
אבל אף אחד לא ייקח מיסקי את פלטינום, הראל ועוד כמה "קוביות" זהות כאלה. אגב, לדעתי, זוהי תעודת עניות לארכיטקטורה הישראלית. מאד חבל לשמוע ש"כולם" בארץ מעצבים את אותו הבניין בווריאציות שונות.

למעלה