שמתם לב....

שמתם לב....../images/Emo35.gif

שמתם לב שבלחיי האהבה הם מייבשים שנה עד שנותנים שם של מישהו ואז שהם נותנים מתחילים לטחון אותו??
מלא זמן לא ידענו מה השם משפחה של רונה.. פתאום פרק אחד גילינו שזה מאירי ואז טחנו את זה.
מלא זמן לא ידענו איך קוראים לחוקר משטרה.. פתאום פרק אחד גילינו שזה שלמה קבלי ועכשיו טוחנים את זה. אתם זוכרים עוד דוגמאות

אנחנו רואים אותה סידרה?............

אני כבר לא זוכר את הפרקים הראשונים אז אני לא יכול לומר בודאות, אז את השם משפחה מאירי אני לא זוכר מתי אמרו בפעם הראשונה בפרקים הראשונים. בכל מקרה צריך להתחיל מתישהו. את השם של החוקר אמרו רק אתמול וגם פעם היום נדמה לי..סך הכל פעמיים זה לא נקרא טחינה.(אולי חומוס?!).

shirakl

New member
שמתם לב?

בפרק הראשון שאמרו איך קוראים לחוקר הזה זה היה כשגידי צרח עליו. הוא קרא לו אז שלמה קבני...

שלמה קבלי הוא השוטר היחיד בכל

מדינת "לחיי האהבה".פעמיים ברציפות כשרונה התקשרה למשטרה ענה לה שלמה קבלי בכבודו ובעצמו כאילו אין עוד שוטרים בתחנה שאחראים על המענה הטלפוני. מדינה מאוד לא מציאותית המדינה הזאת ...

לסאני אמא ל2

את חדשה פה בפורום ? ואת באמת אמא ל-2 ? כי אם ככה את מעלה את רף הגילאים בפורום?

אני חדשה ../images/Emo39.gif

נזכרתי מאוחר, לא? האמת שאני משתתפת בפורום באופן פסיבי (רק קוראת) ורק עכשיו החלטתי להראות נוכחות. וכן, אני אמא ל-2 בנות מדהימות וכולנו מכורים לסדרה, גם בעלי לא מפספס אף פרק.

ברוכה הבאה

welcome to the club וכמו שאומרים מוטב מאוחר מאשר לעולם לא !!! תגידי הבנות שלך קטנות? אם כן את לא מפחדת שהסדרה "תשחיט " את ערכיהן של הילדות ,אני בטוחה שראית ביקורות שנכתבו על הסכנה שיש בהשפעה שלילית Aל הסדרה על ילדים קטנים.

תודה על הברכות ../images/Emo24.gif

הבת הגדולה שלי בת 7 והיא ממש בתוך העניינים של הסדרה ולא יעזור שום דבר. בקטע שהיה עם אלי מרקו שאיים על גידי היא כמעט בכתה וזה קצת הפריע לי אבל אי אפשר למנוע ממנה לראות. הבת הקטנה, בת שנתיים וקצת, מכירה את שיר הפתיחה בע"פ ואת שמות הדמויות וזהו. היא גם יודעת שאסור להפריע לאמא ואבא בין 20:05 עד 20:50.

את מבין אלו שראו את

הסידרה ממש מההתחלה או מאלה שהצטרפו בעקבות ההיתעניינות הציבורית ונסחפו. לי חסרים כל הפרקים הראשונים ומאז שהתחלתי דאגתי לא להפסיד אף פרק.

dor_

New member
פעם ראשונה שאמרו מאירי היה ש

דורון התקשר לברר פרטים על רונה במשטרה(לבדוק על מה שלומית דיברה) פעם ראשונה שאמרו שלמה קבלי היה כשגידי צעק עליו.. פעם ראשונה שאמרו בני (בעלה של ודרה) היה בשיחה של ורדה עם אלכס או סמדר פעם ראשונה שאמרו יולי ואיתי(הילדים של יונתן),היה שודרון חזר הביתה בשביל מאיה..אז יונתן אמר לאבא שלו שאם יולי או איתי היו רוצים שהוא יחזור באמצע פגישה אז אלכס היה כועס עליו..

למעלה