שמתם לב ש ....

גם אני רוצה

דבורה-מחנכת+לשון שונאת אותה שונאת אותה שונאת אותה סטיבן- אנגלית לוסי- מחשבים תמרה- הכלבה, סליחה, המורה למתמטיקה אווה- חמורה חווה (ככה היא מדברת) מלמדת פיזיקה קירה- כימיה קרן- הבלונדינית לספרות והבעה שירי- הפרה להיסטוריה סוזי- המורה לאירובי=ספורט רונית- ביולוגיה אורית

shiri-d

New member
המורות שלי....

מחנכת - מירי היסטוריה - שרה של"ח - גלי גרמנית - אלינור אנגלית (א1) - מיקי ספורט - ניצה תנ"ך - ורד מתמטיקה (א1) - חנה מדעים - נחמה, נורית, רונית מחשבים - עינת לשון - אלונה (היא בחופשת לידה, אז במקומה מלמדת שרון - אנחנו קוראים לה עוגת שיש, כי היא כל הזמן באה בבגדים של עוגת שיש) אז אלה המורים שלי...., במחשבה שנייה, אין להם כל כך שמות מוזרים!!! שמתם לב שאם מורידים את האות ז ממוזרים יוצא מורים..... בבי שירי

shiri-d

New member
אל תגידו שאני אנטישמית או משהו....

אצלנו בבית-ספר נתנו לנו לבחור בין ללמוד צרפית, גרמנית או ערבית. אני בחרתי גרמנית, דבר ראשון כי סבא וסבתא שלי מדברים גרמנית טוב, דבר שני ערבית זו שפה מגעילה (למרות שגם גרמנית), וצרפתית אין לי מה לעשות עם זה... חוץ מזה שגרמנית הכי כיף!!! כי אנחנו רואים סרטים ויש לנו משחק מחשב, ואנחנו גם מתכתבים עם ילדים מהולנד בגרמנית.... אז זהו... אה, ושכחתי לספר... שיש אצלנו גם חילופי משלחות עם גרמניה, וכנראה שנה הבאה אנחנו ניסע לגרמניה ונישן אצל ילדים גרמנים, ואחרי זה הם יבואו לארץ וישנו אצלנו... קיצר... לומדים גרמנית, ועושים חיים!!! שירי

למעלה