שמתם לב ש.....

candy chick

New member
למה עצובה??

כולם אומרים שהיא תמיד נראית עצובה בזמן האחרון... ואני לא מבינה! איפו אתם רואים אותה עצובה??? אני באמת לא רואה את זה... בתמונות? אז תראו לי.. כי לי היא נריאת בסדר גמור...

Sim§ MaN

New member
ממש לא

היא בכלל לא עצובה! כל תמונה שלה היא מחייכת ושמחה. היא עובדת קשה ועוברת מהופעה להופעה וזהו. היא לא כ"כ רזה! אתם מגזימים בטירוף. היא יפה יותר מאי פעם! היא ממש לא אנורקסית, בסך הכל רזה יותר משהייתה. בחיים לא ראיתם אנשים רזים? היא בכלל בכלל לא מגזימה. היא במצב מעולה! היא גם גבהה מאוד והתבגרה. היא לא אותה היל משנת 2000. עברו 5 שנים! היא מתפתחת.

גם לי היא

ניראית יותר גבוהה.. לפני איזה שנה הגובה שלה היה מטר שישים ושלוש בערך ועכשיו היא ניראית כמו מטר שישים ושמונה!!

candy chick

New member
ידעתי שהיא לא עצובה..

תסתכלו על התמונה למעלה! היא מחייכת... אני לא מבינה למה כולכם דואגים כי היא השתנתה.... היא באמת רזתה, גבהה והתבגרה- אבל היא עדיין נריאת מצויין!!! מנצלת את ההודעה בשביל לשים מה הילארי אמרה על זה שהיא מקום 1!!! Wow, it's so surreal to have a #1 debut and I feel honored to be on top of the Billboard charts with all this great competition" Hilary says. "I want to thank all my fans and the people who worked so hard on this record."

הממ

לי היא דווקא ניראית די בסדר.. אומנם רזונת אבל זה עדיין נראה לי סביר היא לא אנורקסית (חס וחלילה טפו טפו טפו
)

candy chick

New member
מאיפו התמונה??

רואים שהיא השתנתה! אבל בכל התמונות היא נריאת נפלא!

נסיכת pop

New member
וואי כמה אפשר לטחון את הנושא?

היא יפה גם ככה. והיא לא נעלמת היא רק -מ-ת-ב-ג-ר-ת-

Queen Dana

New member
OMG

איך אתם מתנפלים.. לא צריך את הפורום שלכם..בוכים בגלל שפותחים נושא חדש... לכו תמצאו לכם חיים.......... בגלל שמישהו מביע את דעתו רוצחים אותו כאאאן....... להת' היה (לא) נעים והיה (לא) נחמד.... הפורומים באנגלית פי 1000000

With You

New member
דנה כנסי..

דנה אם את חושבת שהפיתרון הוא לברוח מפה אז את טועה.. כנראה היו פה כמה אנשים שלא ידעו לקבל את הדעה שלך אז את לא חייבת ללכת בגלל1-2 אנשים עם דעות קדומות.. אני מקווה שלפחות תיקחי את עצמך בידיים ואל תיעלמי בגלל משהו שכמה אנשים אמרו..

May333

New member
היא באצת רזתה

היא רזתה מאד....... חושבת בדיוק כמוך.....

למעלה