שמתם לב ש....

Vivi Sparrow

New member
שמתם לב ש....

כשהכריזו ששון פן קיבל את האוסקר, ג'וני על השנייה הראשונה חייך ומחא לו כפיים, אחריו כולם - חוץ - מביל מורי. אני כל כך שונאת את הביל הזה!!! שיפרגן, כמו ג'וני, למה מה קרה?

Vivi Sparrow

New member
הוא שיחק עם ג'וני בלפני שהלילה יורד

אבל אין לי מושג באיזה תפקיד הוא היה.

לא ביל מוריי, שון פן שיחק שם

בהתחלה בתפקיד קטן הוא היה האיש עם העגלה שלקח את הילד טרמפ ואז העיף אותו

Vivi Sparrow

New member
כן אני יודעת

פשוט התבלבלתי.

ג'וני מחא כפיים בהתלהבות

שלא נראתה מעולם כמותה
הבחור אשכרה מפחד מפרסים ביל מוריי אחלה שחקן אני אוהבת אותו

חחח ג'וני הזה.. לפחות הוא שמח.

ביל מורי שחקן טוב. אהבתי אותו בחנות קטנה ומטריפה. חוץ מזה הוא שיחק עם ג'וני אד ווד. זה שהוא "לא פירגן" זה לא נכון. הוא פשוט חיכה לזה והוא התאכזב למרות שאני בטוחה שהוא שמח ששון זכה.

הממ.. אני מצטערת להגיד לכולכן

ואם יש אז כולכם- אבל כמה שאני אוהבת את ג'וני דפ וחושבת שהוא אבי ילדי, הוא היה מסומם כל הטקס, הוא לא נראה כל כך טוב. הוא היה יותר מדי צנום ומאופק. אבל ג'וני... למה אתה לא פה לידי?

NimaZ

New member
אני לא חושבת..

ראיתי פעם סטודיו למשחק עם ג'וני דפ... וכאילו הוא ממש התבייש! הוא הסתכל כל הזמן על הרצפה ולא הסתכל למנחה בעיניים! הוא פשוט ממש ביישן ויש לו פחד במה אדיר!!!!!!!!!!!!(לא במובן הטוב!)

chompi2

New member
אממ

מזה משנה אם יש לו פחד במה?? והוא לא מפחד הוא כל הזמן התבדח והכל ולמה מסומם? אולי הוא פשוט לא הרגיש טוב וכן יכול ליהיות שהוא מסומם באמת שהוא לא מסתכל על אנשים אולי הוא רוצה שלא יראו שהוא מסומם אבל לא נדמה לי...

מסומם?, למה מסומם?../images/Emo35.gif../images/Emo160.gif

אז הוא לא הרגיש טוב...בחיי איזה ראש קרימנלי!!... וראיתם איך הוא פירגן לשון פן!!, ממש יצאת גבר!!!

למעלה