שמתם לב ש

לינה18

New member
שמתם לב ש

בסדרה הזאת כל היריבות של ברוק מתות? קודם קרוליין, אח"כ מייסי, אח"כ טיילור ולבסוף מייסי פעם נוספת(שזה היה כבר ממש מוגזם להחזיר אותה רק כדי להרוג אותה פעם נוספת.) ורק בריג'ית לא מתה. ולמה לא? היא הרי הכי משעממת שיש. אבל בתור הבת של ברוק כניראה שיש לה חסינות. (אם ללכת לפי ההגיון הזה אז למה הוציאו את ריק מהסדרה? הוא הרי גם הבן של ברוק.) בכל אופן, מה אתם חושבים על כך? לפי דעתי, אבל זה לא אמור להפתיע כי אני תמיד תומכת בברוק, לכל היריבות שלה מגיע למות.

ורק היריבה הכי גדולה של ברוק נשארת

בחיים...סטפני! את מייסי לא החזירו כדי להרוג אותה, גיא הסביר את זה פעם, החזירו אותה לסדרה ורצו שהיא תהיה קצת רעה, אבל היא נהיתה יותר מידי מרושעת, לכן המפיקים רצו שהיא תצא לחופשה קצרה, אבל בובי שלנו לא הסכימה, היא אמרה "הכל או כלום"...אז הפילו עליה מנורה....

Guy K

New member
אני חושב שזה בגלל ש...

בכל פעם התסריטאים דוחקים את הדמויות לפינה. הם עושים ממשולשי האהבה של ברוק / רידג' / מי שלא תהיה העלילה העיקרית ככה שאחרי שיש זוג ומנצחת אין לעלילה לאן להמשיך. במקום שהם ינסו להמציא עלילות קצת יותר מעניינות, הם חוזרים על עצמם, ואחרי שברוק שוב נשארת לבד ורידג' שוב מאושר בלעדיה הם הורגים את אשתו כדי להחיות את הסדרה. אני דווקא חושב שממש חבל שזה ככה. טיילור לא ממש הפריעה לי בסדרה ואני חושב שהיה הרבה יותר מענין אם היא ורידג' היו נפרדים בגלל משהו - ורידג' היה עובר הלאה לברוק. הם היו צריכים לתת לטיילור קצת עלילות. הגיע לה.

לינה18

New member
אני חושבת שאתה צודק

היה יכול להיות עדיף לו ריג' היה עוזב את טיילור בשביל ברוק וטיילור היתה מוצאת בן זוג אחר לכמה זמן. רק שאני לא רואה כל סיבה שהיתה יכולה להפריד בין ריג' לטיילור, לו היא היתה נישארת בחיים.

למעלה