שמתם לב ש...

yanivm1

New member
שמתם לב ש...

אני לא יודע אם אמרו את זה כבר או לא. אבל שמתם לב שטפאל היא פשוט העתק של 7 מ-9???? אותו גוף, אותו דיבור, אותו גוף ואותו לבוש... אם טפאל תצבע לבלונד ותעגל את האוזניים אני לא מבדיל ביניהן...

ROZELESS

New member
אנ'לא רואה את ההקשר ...

ואנ'לא ממש מכיר את שבע אבל אני חושב שט'פאל יותר חושנית ממנה .. ואני מת על האוזניים שלה .. הייתי "מעגל" לה אותם בכול יום .. בכול היום ...

yanivm1

New member
לא בטוח שאתה באמת מכיר את שבע..

אם היית באמת מכיר את שבע, היית יותר מרוצה לעגל לה את האוזניים .אם אתה מבין למה אני מתכוון...

TUVIX

New member
בישבילי סבן תמיד תיהיה הסוכנת

הרוסיה משמים שחורים אבל טפ'ול זה הגשמת פנטאסיה גם ST וגם אלפית מה עוד צריך

n i v1

New member
נסה אולי ש

7 בערך מטר שמונים ואחד ואילו ט'פאל מטר ששים ושבע כאילו דא!

Bajoran Priest

New member
המ...

היא לא בדיוק העתק, לא עד-כדי-כך העתק גופני לפחות, ויש הבדלים אישיותיים ברורים- אלו שתי דמויות נפרדות בעלות רגע שונה לגמרי, ומניעים שונים. מה שכן- שתיהן שייכות לדמויות תסביך פינוקיו, ומכיוון ששתיהן "פצצות מעלות רייטינג"- זה בהחלט מציב אותך בקטגוריה זהה. הממ...אני לא מת במיוחד על שתיהן, אבל יש לי תחושה שאני מתנודד לכיוון להעדיף את ט'פול על סבן...לא בטוח למה, אולי כי ט'פול טיפה יותר "שובבה", במונחי "נשות קרח" טרקיות..

deathcaster

New member
אז אם הייתם רואים את ט'פאל

בפרק האחרון של סטארגייט - BIRTHRIGHT בתור לוחמת ג'אפה בלונדינית עם בגד שחושף טפח ומגלה טפחיים , ואף מתגפפת שם עם טיאל'ק , הייתם רואים כמה היא מזכירה את סבן ואגב אם אתה רוצה להבין מי זו סבן - תראה אותה בסרט " דרקולה 2000 " - אין לי בעייה שערפדית כזו תמצוץ לי את הדם בכל זמן , בכל צורה ובכל מקום

TOMPARIS

New member
קראתי באיזה מקום שלקס ולטפול יש אות

אותו אחד שמעצב פיאות.

למעלה