שמתם לב ש.. אין פה בנים חוץ מאיזה אסף אחד שבכלל לא נמצא בפורום?! LOL
F FunkyGirL New member 28/6/03 #1 שמתם לב ש.. אין פה בנים חוץ מאיזה אסף אחד שבכלל לא נמצא בפורום?! LOL
H HoNeY14 New member 28/6/03 #2 המנהל הוא בן../images/Emo150.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif
P Prof. James Potter New member 28/6/03 #4 גם אני בן! (נראה לי... ../images/Emo8.gif)../images/Emo16.gif
P Prof. James Potter New member 28/6/03 #6 לא בדקתי במכנסיים../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif כן, אני כבר 14 שנים עם אותם תחתונים! ניר
R rAmikube New member 28/6/03 #9 הלו הלו.. אני חושב שיש פה ילדים קטנים (13-14 נקראים קטנים???) בכל מקרה, אתם בקצב הזה תהפכו את הפורום הזה לפורום סק* (מותר לכתוב פה דברים כאלו?...חחח rAmikube
הלו הלו.. אני חושב שיש פה ילדים קטנים (13-14 נקראים קטנים???) בכל מקרה, אתם בקצב הזה תהפכו את הפורום הזה לפורום סק* (מותר לכתוב פה דברים כאלו?...חחח rAmikube
R rAmikube New member 28/6/03 #12 הלוואי.. הסורק שלי התקלקל, אני צריך לבדוק מה קרה לו... וגם יש לי מחר בגרות בלשון (מה אני עושה פה?!?!) rAmikube
הלוואי.. הסורק שלי התקלקל, אני צריך לבדוק מה קרה לו... וגם יש לי מחר בגרות בלשון (מה אני עושה פה?!?!) rAmikube
L LonLey GiRl New member 28/6/03 #25 רעיון טוב אני אתחיל!!!../images/Emo45.gif טוב דבר שני השירשור הזה הוא רעיון טוב אז הנה אני (לפני עגיל באף וצביעת קצוות בשיער לאדום...):
רעיון טוב אני אתחיל!!!../images/Emo45.gif טוב דבר שני השירשור הזה הוא רעיון טוב אז הנה אני (לפני עגיל באף וצביעת קצוות בשיער לאדום...):
L LonLey GiRl New member 28/6/03 #26 לפני שאתם מגיעים למסקנות... זה שאני אדומה בכל הפרצוף זה כי התמונה היא באילת ומן הסתם נשרפתי בפנים, בידיים, בכתפיים, ברגליים ובכל המרומות שהם מעל קו הביקיני!
לפני שאתם מגיעים למסקנות... זה שאני אדומה בכל הפרצוף זה כי התמונה היא באילת ומן הסתם נשרפתי בפנים, בידיים, בכתפיים, ברגליים ובכל המרומות שהם מעל קו הביקיני!
א אחת שרוטה New member 28/6/03 #16 אני יודעת שכאן זה לא צאט! פשוט ראיתי הודעות מלפני כמה דקו חשבתי שאתם פה.... לא צריך להקים אגודה נגדי!
אני יודעת שכאן זה לא צאט! פשוט ראיתי הודעות מלפני כמה דקו חשבתי שאתם פה.... לא צריך להקים אגודה נגדי!