שמתם לב ש.. ליה תמיד לובשת כל מיני דברים על הצוואר כדי שלא ישימו לב שהוא אאררווךךך
N nina880 New member 7/5/03 #1 שמתם לב ש.. ליה תמיד לובשת כל מיני דברים על הצוואר כדי שלא ישימו לב שהוא אאררווךךך
מ מדוזית2003 New member 7/5/03 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני שמתי ../images/Emo23.gif אבל....../images/Emo41.gif לא חשבתי שזה בגלל שהיא לא רוצה שיראו שהוא ארוך חשבתי שהיא סתם תוקעת את זה שם.........
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני שמתי ../images/Emo23.gif אבל....../images/Emo41.gif לא חשבתי שזה בגלל שהיא לא רוצה שיראו שהוא ארוך חשבתי שהיא סתם תוקעת את זה שם.........
S Shani sweet girl New member 7/5/03 #4 ../images/Emo20.gifשמתי לב אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif זה באמת מאוד מוזר אבל ההשערה שלך נשמעת הגיונית אני חשבתי שזה בשביל היופי
../images/Emo20.gifשמתי לב אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif זה באמת מאוד מוזר אבל ההשערה שלך נשמעת הגיונית אני חשבתי שזה בשביל היופי
ט טולי חתלתולי New member 7/5/03 #5 אני חושבת... לירון וייסמן באמת ידועה בצוואר הארוך שלה!!! אבל זה גם ליופי...זה באמת די יפה לדעתי...אבל למה היא אף פעם לא מפזרת את השיער??? גם לה צריך לעשות "מהפך" כמו שעשו לבתיה למרות שהיא גם ככה יפה אבל צריך להכניס בה קצת חריפות המראה שלה מאוד תמים לדעתי...
אני חושבת... לירון וייסמן באמת ידועה בצוואר הארוך שלה!!! אבל זה גם ליופי...זה באמת די יפה לדעתי...אבל למה היא אף פעם לא מפזרת את השיער??? גם לה צריך לעשות "מהפך" כמו שעשו לבתיה למרות שהיא גם ככה יפה אבל צריך להכניס בה קצת חריפות המראה שלה מאוד תמים לדעתי...
L lunaluna New member 9/5/03 #11 ספוילר שיער ../images/Emo58.gif חכו בסבלנות לאמצע פרק 71 לשינוי שיער של ליה
ט טולי חתלתולי New member 8/5/03 #7 שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif היום ליה הייתה בלי כל הצעיים שלה וכן ראיתי את הצוואר הארוך שלה!!!!
שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif היום ליה הייתה בלי כל הצעיים שלה וכן ראיתי את הצוואר הארוך שלה!!!!
L love amor New member 8/5/03 #10 חחח רואים שהצוואר שלה ארוך אבל אף פעם לא חשבתי שבגלל זה היא שמה את הצעיפים..