שמתם לב ש...

טווול

New member
שמתם לב ש...

היום ראיתי שמש עונה 5 פרק 92 עם אני לא טועה וראיתי רק את סוף הפרק ובסוף מדברים שהם על משפחת קופרמןןןןןןן!!!! זה רק אני ששמתי לב שיש מלא דברים משמש שלקחו לפיג'מות ולא בתור רעיון פשוט לקחו את שמש ועשו בפיג'מות זה לא נעים להודות אבל מה לעשות הרבה רעיונות מהפיג'מות לכוחים משמש זה מה שקורה שאותו במאי ועורך (רובי שלנו) ואותה הפקה (טדי) עושים סדרה אני לא אומרת שהכל אבל.... זה די מציק לי כבר ממזמן שמת לב???

מממ כן יש שם המון רעיונות "גנובים"

ולמה שמתי מרכאות? כי הכותבים הם אותם כותבים, היוצרים הם אותם יוצרים, ההפקה היא אותה הפקה, ולכן הרעיונות הם נורא דומים ואפילו מועתקים
בין אם זה שמות, ובין אם זה עלילות שלמות (מ.ס מנדלבאום / הליגה למקומות עבודה וכו')

עניין אותי לראות את הליגה למקומות עבודה

בשמש (זאת סדרה שאני רואה מדי פעם בערוץ הילדים, לא מת עליה, יותר מדי בדיחות קרש ובדיחות צביקה הדריות), אז שמתי את זה ואלוהים ישמור, זה כל כך אבל כל כך לא משתווה למ.ס. מנלדבאום שזה כואב. מ.ס מנדלבאום , מבחינת צחוקים, הוא אולי הפרק הכי הכי מצחיק של הפיג'מות בכל הזמנים, ובשמש זה פשוט נעשה בצורה סבירה מינוס. לא מבין איך אפשר בכלל להשוות בין הסדרות.

../images/Emo26.gif

הכותבים הם אותם כותבים. הסיבה שאולי שמש לא מצחיק אותך יכולה לנבוע מזה שזו סדרה ישנה יחסית (העונה הרביעית צולמה בשנת 2001 אם אינני טועה, אויל אפילו 2000) וההומור היה שונה אז..

אני חושב שזה קשור גם לקאסט

אני לא סובל ואף פעם לא סבלתי את צביקה הדר וגלית גיאת. צביקה הדר הוא מלך בדיחות הקרש והיא כל כך מתאמצת לעשות מבטא תימני בשביל להצחיק שזה כבר נהיה מעיק. טנצר אף פעם לא הצחיק אותי עם הקול העמוק הזה שלו, עוגן בתור הסתומה לא משווה לעודד, ורק ששי באמת מצחיק. וגם הוא יותר חד גווני מעודד. ולך תדע, אולי הכותבים השתפרו.

enigma14

New member
את האמת גם במנדלבאום יש..אבל שונה..

במנדלבאום מצאתי איזה שני רעיונות דומים,אבל לא לשמש אלא לסדרות משטרה אמריקאיות: *בפרק הראשון שהיה עם רקנטיש שהצלם המשטרתי הוא זה שעשה את זה,היה ב"ניחוש חוקר" שגם שם היה פרק שהצלם המשטרתי פשע והוא שיבש את התמונות. *בפרק עם הציור של גוטמן הקטע עם שלישיית האחים הנוכלים היה בCSI מיאמי רק ששם זה היה שלישייה של אחיות שאחת מתחתנת עם גבר עשיר,אחת שמחפה עלייה (או לא יודעת מה,לא זוכרת..) ואחת שילדה לו ילד. לי אישית זה לא כזה משנה,כי אני אוהבת את הסדרות האלה ואהבתי מאוד את הפרקים האלה (במיוחד את הפרק של גוטמן!)

kuliv

New member
בכל הקשור לסדרות משטרה...

ממש אל תופתעו אם העלילה הופיעה איפשהו גם במקום אחר. בכל הסדרות האלו ("פשע מן העבר" ,"ניחוש חוקר", "CSI", "המפענחת") יש המון עלילות שמופיעות בכל הסדרות. לא ברור אם זו גניבה מודעת או תת-מודע, אבל זה קורה מלא.

למעלה