שמתם לב ש

שמתם לב ש

כולם פה בדיכאון? מה קרה חבר`ה? נגמר פורים,אז נגמרת השמחה? משו רוצה שינגבו לו ת`דמעות, מישו אחר מדווח על חורף בלתי מנוצל, מישו אחר רוצה שיחזיקו אותו ולא ליפול.. תדעודדו אחים שלי, אמנם החיים לא הכי יפים ויש צרות פה ושם, אבל עלינו לנסות לראות את הטוב שבעולם.. אשמח אם תגיבו.. לילה טוב לכווולם!!!

החורף היה מאוד מנוצל

אבל תמיד אפשר יותר. ותמיד צריך לשאוף ליותר. סליחה שלא ציינתי זאת.

צודק,

אבל אפשר גם לראות את מה שכן הספקנו לעשות, זה לא חכמה להתבכיין ולהתלונן, זה הכי קל! אבל שיהיה לכולנו ב``הצלחה בקיץ הבעל``ט..

ת'אמת...

אין טעם בכלל להסתכל אחורה!! יהודי תמיד רץ קדימה! יש טעם להסתכל אחורה רק כדי ללמוד מהטעויות.

יאללה, החיים שמחים בעיקרון!!

נחמד וטוב ברוב התחומים, אבל כולנו בגילאים מסוימים ובמצב מסוים, כך שנעים יותר לפרוק כאן את הלב. אבל בעיקרון אתה ממש צודק!

למה עצבות?

שיא השמחה יאללה עוד שבוע ויומיים והשנה הזאת כבר די מאוחרינו איזה כיף!

toxic2004

New member
הנה משהו שיעביר מעט את הדיכאון לבוקר

יותר מחויך
ישראלי אחד פוגש באנאפוליס את אולמרט הולך ברחוב. הוא ניגש אליו ובא לנשק לו את היד. אולמרט אומר לו "אל תנשק לי את היד! אני לא ספר תורה." עונה לו הישראלי "אני לא יודע, כל שבוע קוראים עליך פרשה אחרת." ...

זה מה שאמרתי,

דוקא בדיחה חמודה, תכתבי עוד בדיחות דחוף! לפני שיתחילו בקצב הזה גם להתאבד..חח לילה טוב.

אולי

פשוט אתה זה ששם לב רק לדכאונים פה? או שהם הכי בולטים פה? או פשוט, אולי הם חושבים שזה המקום שלהם להתפרק? חשבת על זה? :]

למעלה