שמתם לב שהכניסו

אינדיגו

New member
לא , את לא לבד..

אני לא מבין איך אפשר לצפות בהופ בכלל , כך שהפרסומות שם זה משב רוח מרענן מבחינתי. עומר לא כל כך יאהב את מה שכתבתי. אני מזמן מוצא את עצמי רואה טלויזיה בחדר השינה כשהוא מתעקש לראות את הופ (לשמחתי הוא לא מורעל).

She Dolphin

New member
אולי ככה הם יתחילו להרויח משהו

ולי סוף סוף תהיה עבודה.
.

נעה גל

New member
גם אני עדין לא ראיתי, למרות שהיה לי

העונג המפוקפק לצפות הבוקר בכמה וכמה תוכניות.

anat30g

New member
לא ראיתי ואני כבר כועסת ../images/Emo10.gif

באמת??? הופ מתיימר להיות ערוץ בטוח לילדים בגיל הרך... כמו ערוץ מקביל שקיים בארה"ב... רק שאחותי שגרה שם וראתה את את הופ - אמרה שיש בו יותר מידי פרומואים לתוכניות בערוץ עצמו - שמיותרות... כי ילדים בגיל הזה לא מתכננים צפיה. שם זה עובר מתוכנית לתוכנית בלי שטויות באמצע... ובטח שלא פרסומות.

ועוד משהו

לא ראיתי בהופ פרסומות , אבל אם זה כך זה מזעזע. רק רציתי לומר שלפני זמן מה היה כאן דיון על הקלטות של טיף וטף מלאות הפרסומות , מצאתי קלטת חמודה של אורנה ודץ של שיים חמודים ונעימים ושימו לב....בלי אף פרסומת , זה היה לפני שהם כל כך התמסחרו , אני ממליצה : מסיבה לי בא לי , חמוד , נעים , והכח חשוב , נטול פרסומות גלויות או סמויות.

anat30g

New member
הפרסומות בטלויזיה החינוכית

צפיתי בהופ על מנת לנסות תמצוא את הפרסומות ולמעט המון המון פרומואים - אין שם פרסומות.... אבל בטלויזיה החינוכית - יש!!! לא כמו בערוץ 2... אבל מספיק ברורות: התוכנית בחסות הבורגראנץ ומיד התוכנית בחסות הסוכריות על מקל....

למעלה