שמתם לב שבפרק הראשון לא היו סיפורים אישיים

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
שמתם לב שבפרק הראשון לא היו סיפורים אישיים

קורעי לב. היו (אם אני זוכרת נכון) רק שניים כאלה (ההיא מתחנת המוניות, והאחרונה שנבחנה).

והיה עוד אחד

ההוא שיונתן רישפלד צעק עליו ואמר לו שהאוכל שלו בלתי ניתן לאכילה וקרא לו בורגני ואז המתמודד אמר שהוא משכונת הפחים והם גרו בדירה קטנה שמונה אחים בחדר וכו'

אני כל כך רוצה לראות את רושפלד אוכל את הכובע.

אחרי הכל, הוא באמת שף גרוע והוא רק מוכיח את זה ברגע זה.

יש הרבה שאומרים שהוא אמיתי...אני לא חושבת שכד

שכדי להיות אמיתיאתה צריך להיות חרא של בן אדם.

אם מנה לא טעימה, אפשר להגיד את זה בצורה מכבדת ולא משפילה...אני בטוחה שלא כל מנה של רושפלד היא זהב וגם לו יש נפילות...

kriz

New member
מסכימה איתך מאוד רוזי

ממש כאב לי איך שהוא דיבר. ממש השפיל אותו. אפשר להגיד "לא טעים" " לא מתאים לתוכנית" אבל ההתבטאות שלו הייתה פשוט מזעזעת

מרים 882

New member
ואני חושבת שכל מתמודד

שמגיע לתוכנית הזו יודע איך רושפלד מדבר.
זה היה קטע הזוי ומהנה.

coffeetoffy

New member
גם אם הוא מדבר בצורה לא יפה,

מה הקשר למעמד הכלכלי של המתמודד? איפה רלבנטי בכלל אם המתמודד בורגני או לא, ומאיפה הלגיטימיות של רושפלד להכריז על זה בפריים טיים?

מצד שני גם המתמודד לא אי-יא-יאי, הוא לא היה חייב להתחיל לפתוח את הסיפור שלו בנסיון לסחוט עוד שניה של רייטינג. הרי הריב הזה סתם הוציא את שניהם קטנים, היה מיותר לחלוטין.

coffeetoffy

New member
רושפלד איבד את הערכתי במאסטר שף ילדים

אחת הילדות הכינה קינוח ושמה מלח במקום סוכר. במקום להיות אדם בוגר, להוציא את הביס בצורה אלגנטית ולהסב את תשומת ליבה לטעות, הוא פשוט ירק את זה כאילו שמצא שם תולעת. זה היה כל כך מעליב לצפות בו באותו רגע!

kriz

New member
אה, נכון

הרג אותי רושפלד איך הוא קטל אותו. גם אם זה לא טעים לו אני חושבת שיש דרך להגיד את זה.
חשבתי על הילדה שלו שישבה שם ושמעה איך הוא יורד על אבא שלה

למעלה