שמתם לב ל...

שמתם לב ל...

מי שהיה שחקן ספסל של חיפה העונה שזה רפאלוב ושלומי קיבלו חינוך טוב מרוני ואיך שהם עלו להרכב הם מחזירים לו בגדולללל לפי דעתי גם בן בסט אם ישאר יחזיר לרוני לוי בגדול כי פשוט רוני יודע לחנך שחקנים צעירים !!!

זה לא קשור

זה לא קשור פשוט הוא בטח חשב שזה הזמן הטוב להביא להם לשחק ולהביא להם עוד צאנס לשחק כי הם השתפרו מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TheWiseGuy

New member
שטויות

רוני לוי היה צריך לתת לרפאלוב לשחק עוד מזמן. זה הוא מייבש את הצעירים זה לרעתו לא לחובתו. אין פה שום קשר לחינוך. ארבייטמן עם כל השרשורים שפתחו לו פה בפורום שעשו ממנו מינימום רומאריו לא צריך לשחק בהרכב הזה שרוני לוי כי הוא חלוץ ולא שחקן כנף. אין לי ספק שהוא שחקן טוב ואולי גם הסקורר הכי טוב שיש למכבי חיפה, ואם כל הכבוד לרוני לוי שרוצה לחקות את ברצלונה ולשחק באגף שמאל עם שחקן ימני ובאגף ימין עם שחקן שמאלי זה לא הפתרון. ארבייטמן יכול לשחק רק על חשבון קולואטי.

eran 89

New member
לא מסכים איתך.

בקשר לרפאלוב, כל מקורב לקבוצה שיודע מה קורה מבפנים אמר שהשינוי אצל רפאלוב בא אחרי סידרת חינוך שרוני לוי העביר אותו. לפני כן הוא לא התאמץ באימונים, לא עשה מה שאומרים לו, שכונה במלוא מובן המילה. אחרי שהוא הבין מה שרוני לוי דורש ממנו, הוא התחיל לראות גם דקות משחק והגיע למסקנה שזו בדרך שבה הוא צריך לדבוק. בקשר לארבייטמן. אני מסכים שהוא לא קשר אלא חלוץ, אבל אם הוא מציג את היכולת שהוא מציג, אז למה לא להמשיך לתת לו קרדיט בתפקיד שהוא מוכיח את עצמו בו כבר שלושה מחזורים?

TheWiseGuy

New member
בוא אני אגלה לך סוד

"מקורבים לקבוצה" זה אנשים שלא קיימים. כל אדם שהיה באימון של מכבי חיפה קורא לעצמו "מקורב לקבוצה" וכל עיתונאי שרוצה להמציא איזה סקופ כותב "לפי מקורבים לקבוצה...". רפאלוב התחיל לשחק בהרכב של מכבי חיפה רק בגלל שדירסאו וסואן היו פצועים ולרוני לוי לא נשארה ברירה אלא לשחק איתו. לא בגלל שום סדרת חינוך שהעביר אותו מאסטר הבודהה, רוני לוי. בקשר לארבייטמן...אמנם לא ראיתי את המשחק נגד בני-יהודה אבל אני לא רואה מה הוא כ"כ מוכיח את עצמו בתפקיד הזה. לא זכור לי שהוא עשה איזו פריצה מהאגף והגביה כדור לרחבה או משהו כזה. הוא כבש גולים ממצבים נייחים או חצי-נייחים כשהוא נכנס לרחבה. גם יואב זיו משחק לא רע כמגן שמאלי...זה עושה אותו מגן שמאלי? אין לו שליטה מספיק טובה בכדור בשביל לשחק באגף. הוא חלוץ רחבה שיודע לכבוש שערים ולא שחקן אגף. רק תסתכל על שחקנים ששיחקו באגף ימין לפניו כמו בוקולי ורוסו כדי לראות את ההבדל.

eran 89

New member
לא מדבר איתך על אנשי תקשורת, אלא על

אוהדים שקרובים לקבוצה יותר מאוהדים רגילים, ואין להם סיבה לדבר שטויות. לאדע מה איתך, אבל אני זוכר שחקן בשם רביד גזל, שרפאלוב עלה על חשבונו באותו משחק, בניגוד לכל מה שחשבו. אבל אני עדיין לא מבין למה אם ארבייטמן משחק טוב (וביום רביעי הוא שיחק ממש טוב), וד"א הוא גם עשה כל מה שהזכרת שאתה רוצה לראות ממנו, בעמדה שהוא לא רגיל אליה, צריך להוציא אותו מההרכב. הרי הוא ממלא את התפקיד הזה טוב. ואני אחד שלא מתומכי ארבייטמן, בדיוק ההפך.

TheWiseGuy

New member
רביד גזל לא נלקח בחשבון

לא יודע אם צריך להוציא את ארבייטמן מההרכב...רק אמרתי שזאת לא העמדה בשבילו. גם קטן לא משחק בעמדה שמתאימה לו, ובכל זאת הוא משחק לא רע, אבל אני מבטיח לך שאם הוא יוצב באגף שמאל הוא יהיה הרבה יותר טוב. כנ"ל לגביי מסודי. ככה זה חיפה השנה...בגלל בנייה לא נכונה של הקבוצה השחקנים לא מוצבים בעמדות שהכי מתאימות להם ובכלל זה הקבוצה לא מוציאה את המקסימום מעצמה.

Olympic Hero

New member
אגב גזל(סתם נדחפתי לפה)

אבל לדעתי מדובר בביזבוז גדול של המועדון. הוא שחקן לא רע, עם יכולות הגנתיות והתקפיות כאחד, ולדעתי שווה מאוד לשים אותו בתפקיד הקשר האחורי השני לצד דירסאו, ואז לשחק עם בוקולי ורפאלוב באגפים.

TheWiseGuy

New member
הוא לא שחקן להרכב פותח

אבל הוא שחקן שחייבים בסגל כי הוא יכול לשחק בכמה תפקידים כמו חרזי. צריך לצאת מהשיטת משחק של רוני לוי של 2 שחקני אגפים, 2 קשרים באמצע, חלוץ ועוד שחקן שהתפקיד שלו על המגרש לא מוגדר, זאת חרא של שיטה. מבחינה התקפית קשה לנו מאוד לעבור מהגנה להתקפה כי יש לנו רק 2 קשרים באמצע (מה גם שעד לאחרונה שניהם היו דפנסיביים) וגם קטן, השחקן החופשי שלנו תוקע את משחק האגפים כי קשה לו להתמודד באמצע אז הוא כל הזמן בורח לאגף ומביא את המגן שלו לשם. גם מבחינה הגנתית התפקיד של השחקן החופשי לא הכי מוגדר. צריך לשחק עם שלושה קשרים באמצע, 2 קשרים באגפים וחלוץ: -------------------------------------קולאוטי----------------------- מסודי/ארבייטמן/------------------------------------------------ קטן /בן-בסט/אנערף ----------------------------בוקולי------------רפאלוב--------------- ------------------------------------ דירסאו------------------------- (מעניין אם זה היה עובד בלי הקווים)

Olympic Hero

New member
אני לא מנתח מערכים, מצטער..

את זה אני עושה במנג'ר, ולא במציאות. בשורה התחתונה השיטה הזאת עבדה לרוני לוי לא רע בשנתיים האחרונות(בשנה הראשונה שלו זה היה מעבר לשיטה), ככה שאני בעד תוצאות מוכחות. אלא אם שיטה אחרת תעבוד יותר טוב, אין סיבה שנחליף. לדעתי השנה השחקנים פשוט עושים את הבעייה, ולא המערך. השיטה לא גורמת לקטן לאבד כדורים ולא גורמת לקולאוטי להחמיץ מצבים בטוחים לגול. היא בטח לא גורמת לדירסאו או אנדרסון לעשות חורים או לאיזה הרמות לא טובות של מסודי ובוקולי מהאגפים.

TheWiseGuy

New member
מה לעשות...אני לא משחק מנג'ר

אז צריך לנתח איפשהו. אני לא הכי זוכר אבל לדעתי חיפה לא שיחקה ככה לפני שנתיים. גם בעונה הקודמת חיפה שיחקה ככה רק עד לינואר שקטן עזב ואז התחלנו לשחק 4-4-2 עם ארבייטמן. העונה השיטה הזאת ממש לא עובדת גם כי אין לנו שחקן שמאלי בקבוצה שיכול לשחק באגף שמאל וגם כי קטן לא מסוגל לשחק באמצע. הרבה נובע מהשיטה. קטן מאבד הרבה כדורים כי לא מתאים לו לשחק באמצע, קולאוטי לא כובש מספיק כי בשיטה הזאת הוא נאלץ לחזור הרבה לאחור כי האמצע שלנו ריק וזאת גם הסיבה שאנחנו חוטפים הרבה שערים במתפרצות.

אסִי

New member
../images/Emo6.gif

את הסיפור על רפאלוב אני לא חושב שאני צריך לספר שוב. רוני לוי השריש חינוך ברפאלוב? לא נראה לי...

למעלה