שמתם לב ל...

Charmed Gal

New member
שמתם לב ל...../images/Emo35.gif

אני מקווה שאף אחד לא עשה את זה כבר פעם, כי אני מודה, בחודשיים האחרונים דיי היה לי קשה לעקוב אחרי הפורום, למרות שאני כן משתדל להכנס כל יום אפילו מהפלאפון בצבא, ולעקוב כמה שאני יכול. אבל אני לא קורא ספולירים לעונה 3 ובגלל זה גם קשה לי להשתתף בדיונים. בכל מקרה, השגתי לי את הדיוידי של עונה 2 והוא מדהים.
יש מיליון סצינות שלא שודרו, יותר מ-8 דקות (!) של גאג רילז קורעים כולל קטעים מוצלחים של אליסון האניגן, ג'וס ווידון וקריזמה, יום על הסט ועוד המון דברים. עוד לא הספקתי לראות הכל ולא יהיה לי זמן לפחות עד אחרי הטירונות, אבל הצצתי בהכל וזה נראה גאוני. בכל מקרה, נושא השירשור הוא שמתם לב ל... כל אחד יציין כל מיני דברים קטנים ומשעשעים שהוא שם לב אליהם בסידרה. מן פרטי טריויזיה משעשעים ורנדומליים כאלה. אני אתחיל במה שגרם לי לחשוב על זה. שמתי לב לאיזה פרט משעשע בפרק 210 אם אני לא טועה ו-222. זה ספוילר, אבל ממש בקטנה, אז אני אומר שאפשר לקרוא, אבל מי שלא רוצה לקחת סיכון הכי קטן
עד 222
בפרק 210, אם אני לא טועה, עם הקריסמס, שקית' אומר לה שילכו להציץ על המתנות היא כזה אומרת לו, "הצלחת להכניס פוני לשם?" ובפרק 222 כשהוא מביא לה את המתנה לכבוד סיום הלימודים היא עושה את ה"אה פוני?!" המשעשע שלה.
משמע, ורוניקה עקבית. היא ממש רוצה פוני.
תורכם.

orale12345

New member
שמתי לה ש-ספוירלר 218

בסוף של פרק 17 כשהיה תכתוביות היה צחוק של ילדים,אז אני חושבת שזה כאילו היה טיזר לפרק 18 שמה שמועים תילדים מאוטובס צוחקים. אמ ואי איזה כיף לך בקשר לDVD אני צריכה לחכות כמה חודשים שההורים שלי ינסעו לארצות הברית {איפה השגתה את זה כל כך מהר?}

Lirchu

New member
חח הו כן גם לי יש את הDVD../images/Emo99.gif

הפספוסים קורעיייייים! קנית מהארץ?

Lirchu

New member
כבר אמרתי הרבה פעמים חחח

חנות בהרצליה פיתוח!~

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהקטע עם הפוני זה עקבי

עוד מהעונה הראשונה. תמיד היה לה קטע עם פונים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifI'm so getting you a

Pony to your birthday!

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif 2X22

כשדאנקן קורא לקלרנס ווידמן CW וזה אומר לו its done זה מסמל את ה"מעבר" לCW

sweet shir

New member
חהחה עכשיו עליתי על זה! ../images/Emo6.gif

בפרקים הראשונים של העונה הראשונה שיחקה פאריס הילטון בתור חברה של לוגאן, ובפרק 218 קית' אומרת לורוניקה: "יו נואו דיס הילטון גירל גיבז יו נייטמיירז"
פריקי?

למעלה