שמתם לב לקטע

חנוך617

New member
שמתם לב לקטע

שאריאלה או אני לא יודע מי נועץ את מודעת הארוסין ולא משחרר למרות שיש כבר את מודעת הארוסין של היום שלמחרת.

מתנדב

New member
חנוך זה או אריאלה או איש הרוח

ישנה אפשרות למנהלי פורומים לנעוץ הודעות, שהודעה מסויימת תהיה כל הזמן בראש הדף...

זה לא רק זה

שמתי לב שגם הודעות אחרות ננעצות ללא סיבה נראית לעין בו בזמן שאין שום תגובה חדשה. למשל השירשור "מבזק" של נייעס שתקוע המון זמן למעלה. מענין מה הקריטריונים,

חנוך617

New member
אריאלה מאד התלהבה

מהשרשור נייעס וכנראה היא נעצה אותו. רפוש כתב פה ביום שישי שיש לו שיטה חדשה לנעוץ.

שיSY

New member
שיטה חדשה...

זוהי שיטה ישנה, פשוט רפוש קורא לזה לנעוץ וכולם קוראים לזה הקפצה.....

הוא יתבע אותך על העלבת עובד ציבור..

אתה באמת חושב שלזה הוא התכוון??? אלא אם כן הוא פסיכופט והוא לא.

שיSY

New member
לא...

ביום שישי הוא רשם את זמני הדלקת נרות, והוא רצה שזה יהיה למעלה, ולכן הוא כתב בצחוק שיש לו שיטה חדשה... כשעשה הקפצה..

הומור בעייתי

אני הייתי מתנסח אחרת ממנו. בכל הומור צריכה להיות פירצה ולו הקטנה ביותר כדי שיהיה אפשר להשתחל דרכה לעולם הרצינות. הוא לא השאיר שום סדק ולכן לא ניתן היה להבין כדבריך.

שיSY

New member
האמת היא...

שאני לא בטוח במה שאני אומר, אז בוא נחכה לו ונראה מה יגיד, אולי יש לו באמת איזה שיטה חדשה, אני בכל מקרה לא עו"ד שלו.

כוונתך היתה כשלי...

בכל מקרה אני ואתה לא צריכים להתרגש מכל הגיג שמוציא קומבינטור מפיו.

קח פרופורציה

אל תראה את זה כדבר שאני אמרתי אם זה מקשה עליך לקבל את זה. קח את זה כדבר שנאמר על מישהו עלום.

לא מישהו עלום אלא משהו עלום...

יש צדק בדבריך ובאמת שאתה אומר דברים מסוימים כבר האפקט יורד.

אתה מזניק את האפקט

בטח... ישנם דברים שנאמרו ע"י מישהו והם נאמרים בצורה חיוורת וברגע שאתה אומר אותם אתה פשוט מזניק את האפקט שלהם. אח... א מחייה. איזה נס שירדה לעולמינו המסטול נשמה כה כשרונית כשלך. איך האפקט היה מסתדר בלעדיך?

למעלה