שמתם לב למשהו

שמתם לב למשהו

שאין כמעט מזכירים ממין זכר? זה נדמה לי או שהמקצוע הזה הוא כמו שהייתה פעם ההוראה, כולו על טהרת המין הנשי? מדוע זה כך, תמהתני?

klaris

New member
גברים לא מסוגלים לעשות כמה דברים

בו זמנית. כמה פעמים ביום את עושה כמה דברים ביחד? אצלי רוב היום אני עושה שניים שלושה דברים במקביל, רוב הגברים לא מסוגלים להתרכז ביותר ממשהו אחד בו זמנית.

בָלבָל

New member
../images/Emo45.gif

אמנם לא כל הגברים, אבל רוב הגברים ממש ממש לא מסוגלים לעשות כמה דברים בו זמנית, לזכור מה הם צריכים לעשות ואיזו בקשה זרקו להם בדרך מהמטבח לשולחן... הם גם לא מוצאים דברים אף פעם.. למרות שהדבר מונח בדיוק במקום שלו
הבוסים שלי תמיד קוראים לי למצוא להם דברים שהם לא מוצאים (שהם הניחו במקום כלשהו..), והופה אני מייד מוצאת.

klaris

New member
הבוס שלי אפילו לא מסוגל שאני אדבר

איתו על שני דברים במקביל, הוא לא יכול להתרכז בשני דברים ביחד, מה שכמובן לא מפריע לו להפציץ אותי בשאלות על חמישה נושאים שונים.

maybesure

New member
../images/Emo6.gif הוא בטח אח של הבוס שלי

וזה עוד מילא..הוא מניח את הפלאפון באיזה מקום ולא מסוגל לזכור איפה..הוא רוצה לחייג אליו אבל גם את הטלפון האלחוטי הוא לא מוצא. אתמול הוא נתן לי לקרוא איזה מכתב הערכה שקיבל על הדרכה בקורס. היום רצה להראות את המכתב לשותף שלו ובא לחפש על השולחן שלי והזכרתי לו שאחרי שקראתי הוא לקח את המכתב איתו. איפה הוא מצא אותו? בתיק שלו.. חוץ מהעבודה שגברים אינם מולטי טאסקינג - הם גם מרחפים חבל"ז.

למעלה