שמתם לב לזה?@!?

שמתם לב לזה?@!?../images/Emo58.gif

בפרק שבו מסופר על ג'ין ... הקוריאני או היפני או מה שהוא לא יהיה... בקטע שהוא נכנס לבית של השר שהוא אמור ל"מסור לו את ההודעה" , הבת שלו צופה בטלויזיה ? שמתם לב מי מופיע באותו רגע בטלויזיה??!

הרמוני

New member
כן!../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב!!!! לי ולאחי יש תאוריה (אבל רק אם ראית את פרק 18 או 19- זה שמראים את העבר של הארלי..)
אז נכון הילדה רואה משהו בתרגום ליפנית- ורואים את הארלי לשנייה אבל זה נראה כמו cups התוכנית מציאות הזאת על המשטרה ואז באמת פרק אחר-כך מראים שעצרו את אותו (כי חשבו שהוא סוחר סמים או משהו כזה- כל הקטע עם המזל הרע והמספרים...) אז בקיצור- זה נראה מתאים. התסריטאים ממש חושבים על הכל, למשל באותו הפרק כשהארלי היה אצל הרואה חשבון שלו והוא אמר לו שיש לו Box componey כאילו מפעל קופסאות אז באחד הפרקים הראשונים כשמראים את העבר של ג'ון לוק אז מראים שהוא עבד במפעל קופסאות. צירוף מקרים? I think not...

NitsNats©

New member
יש עוד מלא כאלה../images/Emo58.gif|חלב|../images/Emo115.gif

|מיוחדת| בפרק של בון ושאנן, כשבון נמצא בתחנת המשטרה מביאים לשם לא אחר מאת סוייר. ובפרק של סוייר מגלים את ההתאמה בין הבחור שדיבר עם סוייר בפאב לבין הסיפורים על אביו של ג'ק. ובפרק הראשון כשמישהו דוחף את ג'ק ועובר לשירותים רואים שזה צ'רלי... אבל זה כבר לא כזה מדהים :X.

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifיש לי עוד אחד!

בפרק עם הקוריאנים, כשהם בשדה תעופה בסידני, אז רואים אותם מחפשים את הטיסה על הלוח ובינתיים ג'ק עומד בדלפק ומתווכח עם הדיילת... (כשמראים אותם על המטוס זה כבר לא כזה מגניב כי אנחנו יודעים שבמילא כולם היו על המטוס הזה..)

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

אכן. אני שמתי לב לזה שג'ין היה מאחורי ג'ק בשדה התעופה בפרק על ג'ק... אז זה היה לי צפוי שיראו את ג'ק מתווכח עם הדיילת בפרק של ג'ין וסאן. ובקטע הזה החלטתי שהסדרה גאונית. הצילום פשוט מדהים.

Led3d

New member
../images/Emo58.gifהיה כתוב שם בקוריאנית

זוכה הלוטו של קליפורניה או משהו כזה

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אה צודק! לא חשבתי על זה... הראו אותו בטלוויזיה כי הוא זכה בלוטו הענקי...ובאמת באו אליו מלא צלמי טלוויזיה הבייתה.. איזה חסרת קליטה אני. דרך-אגב- איך אתה יודע מה היה כתוב שם בקוריאנית?!

TomZiZi

New member
הוא לא, הוא סתם חרבש |דפוילר|

כי לא רואים שום דבר ממה שכתוב (קל וחומר אם זה קוריאנית). אבל את הארלי רואים בגלל הגודל שלו :) ויש עוד הרבה מפגשים בין הדמויות- משהו שלא הזכרתם: הארלי קנה חברת קופסאות (Box Company) אחרי שהביא את הזכייה- לא זכייה בלוטו. יש פרק שלוק אומר במה הוא עובד - Box Company.

Led3d

New member
קצת נימוס לא יזיק

אני לא חבר שלך. חוץ מזה, בתור אחד שכנראה לא דובר קוריאנית, לא הייתי ממהר לקבוע אם אפשר לתרגם את מה שכתוב שם או לא. יום לאחר שידור הפרק הייתה שיחה ברדיו על התוכנית, ואמרו שהולכים לחשוף ספויילר בהמשך התוכנית. מסתבר שצופה קוריאני התקשר אליהם ותירגם את מה שכתוב.

TheCharm

New member
אם כבר קישורים וזה, אז...

בפרק 2 בפלאשבק של הטיסה מנקודת מבט של צ'ארלי, אז כשרודפים אחריו האנשים אז הוא נכנס בין הכיסאות ועובר לטור אחר כאילו, ורואים שהוא עובר על שאנן ובון.

הרמוני

New member
אבל שוב, כמו שאמרתי

כשיש קישורים כאלה על המטוס זה לא כזה מגניב כי אנחנו יודעים שכולם היו על המטוס הזה, מה שמגניב זה כשהסיפורים שלהם מתנגשים בסידני, או בשדה לפני הטיסה...

TomZiZi

New member
מה רצית?

שהוא יעבור ליד ג'ק באוור מ24? ברור שהוא יעבור ליד אלה שהיו איתו במטוס ואיתו עכשיו על האי.

dht160

New member
גם ב'עקרות ביית נואשות' יש

קטע שברי נכנסת לחדר של אנדרו והוא רואה LOST. זה משעשע

TheCharm

New member
כן רק שפה... ../images/Emo58.gif

רואים בטלוויזיה דמות מLOST ולא מעב"מ או סדרה אחרת... זה כאילו משהו במסגרת הסדרה

אוריתבג

New member
שמתי לב מההתחלה

כל הניצולים קשורים אחד לשני, זה בעצם הסוד של הסדרה, לא?

למעלה