שמתי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

משחק חדש של חברי הפורום על חברי הפורום (גיבוש) ונקרא לו שמתי
. כל אחד בכותרת ישים את אותן מילים - שמתי
. בגוף ההודעה הוא/היא יכתבו על מישהו/מישהי בפורום שהם שמו
לגביהם למשהו שונה, למשהו שהשתנה בהם לטובה או לרעה (וזה הזמן לעודד) או כל דבר אחר שמתקשר לכם בראש למילים שמתי
ומצד שני לחברי הפורום.

sh53

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

לאנה (As היחידה) שהיא יותר מחייכת, יותר רגועה ויותר חייכנית בפורום. פעם הייתי כותבת הודעה בפורום, היא לא היתה מוצאת חן בעיניה (וזה לגיטימי בהחלט כי מותר לא להסכים עם כל הודעה בפורום), ואז היא היתה כועסת בפורום, שמה אמוטיקונים, עוזבת את הפורום לכמה ימים ועוד דברים שמרגישים לפיהם שהיא כועסת. אני צודקת אנה? עכשיו התור של אנה לשרשר הודעה מתחת להודעה זאת. אתם חברים יכולים לשרשר מתחת להודעה הראשית משהו אחר ששמתם
אליו בקשר לחברי הפורום. מותר לכתוב יותר מפעם אחת בשרשור, כמה יותר חברים בפורום יקבלו תשומת לב.

As היחידה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif פדיחות צודקת-> שמתי ../images/Emo23.gif

תאמת שאין לי מה לכתוב אז בחזרה אליך שושי- שמתי
ששושי |SH53] הייתה כל הזמן מאחרת שעידכון השבועי שלה, וכל הזמן הערתי לה [
פחחח ] אז היא סוף סוף הביאה את העידכון [תופים...] בלי איחור! ושמתי
שאחרי ההודעה של תותי כמה דברים אכן השתנו בפורום, ההודעה עזרה מאוד, לא יודעת למה לי לא הצליח לשנות דברים לפני זה, חחח אבל אחלה, כל הכבוד תותי... הממ.. טוב של מי שושי? חחחחחח

sh53

New member
כותרת - שמתי לב - שמתי ../images/Emo23.gif

גוף ההודעה - מפרטים לשינוי ששמתם לב אליו לגבי חברי הפורום. חבר/ת הפורום שהתייחסתם אליהם משרשרים בתגובה אליכם תגובה שמתייחסת לחבר/ת פורום אחרים וכן הלאה. מתחת להודעה הראשית אפשר לפתוח הודעה משלכם ולא לחכות עד שמי שהתייחסו אליו בפורום יכתוב, אלא לכתוב מתחת להודעה הראשית הודעה משלכם לגבי חבר/ת פורום אחרים.

Aussie Girl

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

שמתי
שבשאלה ל"מה זה בשבילכם פורום חברויות" תותי אמר שזה סתם להעביר את הזמן אבל אחר כך ראיתי שהוא מאוד משקיע בפורום (ההודעה שלו לגבי איך לשפר את הפורום). וזה באמת לטובה, דאגה לפורום! כל הכבוד!
ושמתי
שאנה נהייתה הרבה יותר שמחה בזמן האחרון, אני יודעת ששושי כבר רשמה משהו על זה אבל רציתי לרשום את זה לפני שקראתי את ההודעה אז אני לא אוותר. וזהו, אני מאוד שמחה בישבילך, אנה, מצב רוח טוב זה חשוב!

As היחידה

New member
סורי שזה נשמע מגעיל אבל-

שמתי
שנהייתי יותר שמחה? את לא היית בפורום כשלא הייתי שמחה..

sh53

New member
יש אנשים שקוראים בפורום ולא כותבים

והם עושים את זה תקופה כל כך ארוכה ורק אחרי מספר חודשים ארוכים הם מחליטים לכתוב בפורום, אבל אין זה אומר שלא יודעים מה שקורה פה בפורום.

Aussie Girl

New member
כשהצטרפתי גם היית בדיכי וקצת

ומדוכדכת. אני מקווה שאני לא טועה ואת באמת מרגישה יות טוב!!!

למעלה