שמתי לב

Tinkerblack

New member
שמתי לב

אתמול כשראיתי את פרק 11 שבעונה החמישית שמתי לב למשהו מאוד מוזר. כידוע בפרק זה סמי מצלם את זוט כביכול לאחר שמחפש לצלם רוחות. אבל מה שרואים שם זה משהו מאוד מוזר... סמי רואה את זוט- דריל נבהל\ רואים את סמי מצלם את התמונה בורח מפיל את המצלמה ואז רק רואים את דריל כביכול מושיט את ידיו לסמי (התמונה שהוא תפס) ההגיוניות של זה אהה האם המצלמה צילמה בעצמה את דריל לאחר שסמי כבר ברח???! מוזזר...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifסמי צילם שמט את המצלמה וברח...

Tinkerblack

New member
הוא צילם אותו לפני שהוא עשה את

התנועה הזאת, התנועה הזאת הראו אותה בטלוויזיה רק לאחר שסמי ברח

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifזה נכון../images/Emo3.gif

Tinkerblack

New member
עד לנסיון להחיית הפורום

לא בקטע של אוף טופיק ומניעת סגירתו

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאווווווווווווו......../images/Emo4.gif

באמת מעניין...... אףפעם לא שמתי לב לזה........

techno girl

New member
../images/Emo105.gifנצל"ש(סורי).......

רק רציתי לומר לכם בהבייייי כי מחר אנני יוצאת לטיול של ה 4 ימים........ אז בהביייייייי
love u all!!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gifחחחחח......../images/Emo6.gifתודה../images/Emo70.gif

היה ממש כיף...... הלכנו ה-מ-ו-ן, וגם היה לי כאבטן כואבכואב מאודמאוד וכמעט לא הלכתי חצי מסלול ביום הראשון........ וביום השני לא הלכתי חצי מסלול כי כאב לי שוב.....וביום השלישי בניתי טבון, וגם עזרתי לבנות את המגדלים של הראש שלנו (ראש 4 שליטה
) והיה כיף ומצחיק ושטויות...... והיום _היוןם הרביעי חיכינו שעה לילד שהלך להיות קצת לבד, וגם היה סבבה........ וקיבלנו חולצה כבוצתית ועוד סיכה
ושוב היה ממש כיף

Tinkerblack

New member
רק 3 אנשים הגיבו לסקר../images/Emo35.gif

וואו וואו תקופת יובש רצינית יש לנו פה- יאללה להתעורר

love Jay

New member
צודקת....פשש ממזמן לא רשמתי כאן

וכל ההודעות גרמו לי חשק לראות את השבט עוד פעם בגלל שהקלטתי את העונ החמשית פתחתי קלטת והתחלתי לרקאות ועד אחת בלילה ראיתי שתי קלטות מהעונה החמישית הפרק שסמי צילם את דריל כזוט גם היה שם וראיתי שסמי הפיל את המצלחמה ואז דריל הושיט לו את היד....חחח פיגור... תגידו יש סיכויים שישדרו שוב את אחת מהעונות של השבט??

למעלה