שמתי לב

R O C K O

New member
שמתי לב

שמעריצי אלביס בארץ אוהבים במיוחד את אלביס הרומנטי יותר מאשר את הלביס הרוקר..... יכל להיות שזה נובע מעצם היותנו קרובים יותר לאירופה מאשר לארה"ב וגם בגלל שבשנות השישים אלביס "תפס" כאן יותר במוזיקה הרומנטית שלו אפשר לחלק את זה לקטגוריות:שירים קצביים, שקטים, בלוז, קאנטרי וכמובן גוספל . הנה דוגמא למה שאני אוהב: רוק--- HEARD HEADED WOMAN I GOT STUNG GOOD ROCKIN' TONIGHT BABY LETS PLAY HOUSE A BIG JUNK O'LOVE C'MON EVERYBODY DONCHA THINK IT'S TIME AINT THAT LOVIN' YOU BABY JAILHOUSE ROCK DONT BE CRUEL ALL SHOOK UP TOO MUCH SHOPIN' AROUND GUITAR MAN A MESS OF BLUES שקטים: YOU DONT HAVE TO SAY YOU LOVE ME SOLDGIER BOY SOMETHING BLUE CANT HELP FALLING INLOVE FIRST IN LINE I WAS THE ONE YOU'LL THINK OF ME DONT CRY DADDY ALWAYS ON MY MIND SEPARATE WAYS HURT SILVIA WE CAN MAKE THE MORNING FOR O'LL TIME SAKE-מהאלבום RASED ON ROCK THE WONDER OF YOU

הייתי אומרת שזה בערך מאית משיריו

הרגת אותי עם השיר הזה
A BIG JUNK O'LOVE
אל תשכח שיש גם גוספל וקאונטרי ושירי חג מולד שהוא היה מבצע. לא רק בלדות ורוקנרול. אלביס הקליט למעלה מ- 600 שירים ושר עוד עשרות שירים שמעולם לא הוקלטו או שהוקלטו בהקלטות ביתיות שלא הופצו מעולם. אני למשל אוהבת גם את I GOT STUNG ו JAIL HOSE ROCK אבל גם את HURT ו את ALLWAY ON MY MIND ועוד הרבה אחרים.

לא יצא לי טוב ההדגשות ../images/Emo122.gif

רציתי בסך הכל להדגיש את המילה JUNK שבאה בטעות במקום HUNK.

R O C K O

New member
לא הבנתי מה את רוצה....

קודם כל תקראי טוב מה כתבתי ואל תדאגי טני יודע מה אלביס הקליט הרי יש לי את הכל ובקשר לשיר A BIG HUNK O'LOVE ככה בדיוק כותבים את השם של השיר ולדעתי זה שיר ענק שהקדים את זמנו לפחות ב-20 שנה ועוד פעם.....עדיין לא הבנתי אותך

אם תשים לב

בהודעה הראשונה שלך, המקורית, נכתב בטעות JUNK ולא HUNK
ברור שזאת טעות הדפסה אבל התוצאה מצחיקה.

למעלה