שמתי לב...

tofit

New member
שמתי לב...

שיש כאן אנשי לילה ואנשי יום, וכמעט אין חפיפה בינהם. אז כאשת יום מובהקת (בלילה אני מעדיפה לעשות דברים קצת אחרים), אני מבקשת בזאת שיר לבוקר. מה דעתכם על איזה u2? אבל מהתקופה שהם עוד היו לוחמנים אירים גאים!

ט ו ר ה

New member
איזה אלבום שלהם את אוהבת?

אני גם אוהבת אותם לוחמנים אירים גאים! לא מה שהם ניהיו היום

tofit

New member
הלו טורה, התקצרת משהו :)

בוקר אור לך, ואני חשבתי שאת יצור לילה האמת היא שאני גרועה לאללה בשמות, וכבר מלאן זמן לא שמעתי דיסק שלהם ויש לי בבית כמה דיסקים שלהם. השמות שעולים לי בראש הם כמובן WAR ו ג´ושוע טרי אבל להגיד לך איזה שיר יש באיזה אלבום, אין לי מושג קלוש. אולי את זוכרת?

כמו שאמר ג´וני רוטן

"U2 היא להקת פאבים אירית שמשום מה מתפקדת כלהקת איצטדיונים עולמית". אבל בכל זאת יש להם לא מעט שירים טובים, ביחוד מתחילת הדרך.

ט ו ר ה

New member
אסביר לך דבר פשוט

מה עם hold me thrill me kiss me kill me? רק לשמוע אותו גונח בבסוף זה כבר מספיק לא? (או שזה רק אני)

alpha80

New member
לי זה לא עושה כלום כשהוא גונח...

אולי אני לא בסדר....

one caress

New member
לעומת זאת, כשמרטי פוצה את פיו...

ברכי רועדות, פני מכחילים, שערותי מזדקרות, גרוני ניחר, לחלוחית מציפה את אפי, עורי מתברווז, לשוני משתלשלת, עיני יוצאות מחוריהן, וכל נימה מאיברי החושיים מתייצבת לדום-שתיקה... כל אחת/ד ואושייתו...

גם לי לא...

ואני דווקא בקבוצת סיכון... הוא הרבה יותר עשה לי בקליפ של Sunday Bloody Sunday בהופעה חיה מ 83.

ט ו ר ה

New member
The Unforgettable Fire

Ice Your only rivers run cold These city lights They shine as silver and gold Dug from the night Your eyes as black as coal Walk on by Walk on through Walk ´til you run And don´t look back For here I am Carnival The wheels fly and the colors spin Through alcohol Red wine that punctures the skin Face to face In a dry and waterless place Walk on by Walk on through So sad to besiege your love so head on Stay this time Stay tonight in a lie I´m only asking but I... I think you know Come on take me away Come on take me away Come on take me home Home again And if the mountain should crumble Or disappear into the sea Not a tear, no not I Stay in this time Stay tonight in... Ever after, this love in time And if you save your love Save it all Don´t push me too far Don´t push me too far Tonight Tonight Tonight... הממ...

tofit

New member
וואו שיחקת אותה

שיר ענק!!! הם פשוט היו גדולים פעם גם היום יש להם דברים לא רעים, אבל איכשהו הם איבדו את החיספוס הראשוני שלהם ונהיו אמריקקים.

הדונס

New member
ובכן

זהו סוג כלי רכב למטרות שונות המסוגל להמריא ולשהות בשמים ולהגיע ממקום למקום - לעוף (לטוס- מכאן שמו).

"גם אני גם אני"

חושבת כמוכן. פעם היה להם את ה´קיק´ והסאונדים ש´הקצה´ הוציא מהגיטרה שלו והחיבור עם אינו כמפיק. גם את זורופה ואכטונג בייבי עדיין הערכתי בגלל שהדיסקים האילו הצליחו להעביר את האטמוספרה של תחילת הניינטיז וכל ההתרגשות של היציאה המאייטיז
אחרי זה הם פשוט נשארו מוסיקאים מקצוענים עם...נכון...עצירות כרונית

למעלה