שמתי לב

Suikun

New member
שמתי לב

שיש פה הרבה אנשים שמוכרים/מעוניים לקנות פלייסטיישנים, משחקים וכו´.. אולי כדאי לפתוח לוח לפורום (שמתי לב שיש כאלה בפורומים אחרים)? זה יהיה פשוט יותר..

TheCoolMan

New member
אני בעד פורום חדש של מכירות

זה הכי טוב פורום חדש של מכירות שיהיה אפשר למכור הכל אבל הכל כולל צ´יפים בקיצור הכל הכל

game boy

New member
הערת המנהל. ../images/Emo150.gif

אני בכוונה לא פותח לוח מכירות/ תת-פורום של מכירות,זאת משום שידוע לי מראש שרוב הדברים שיירשמו בו -יהיה מיסחר בדיסקים צרובים-דבר שהוא מנוגד לחוק. והיות ואין בכוונתי לעבוד "שעות נוספות" במחיקת מודעות אלו-החלטתי להימנע מלפתוח לוח מכירות זה. אמיר מנהל הפורום

zvikel

New member
בסדר.....

דיי לשחק אותה אתה פשוט לא רוצה שתהיה לך יותר מדי תחרות מה אתה לא מוכר דיסקים ? מה זה ההיתממות הזאת?

la lei lu la

New member
זאת סתם צביעות !

zvikel אתה צודק 100%, זאת פשוט צביעות ! חוץ מזה, גם אם game boy ישבע לכולנו שהוא לא מוכר משחקים צרובים, הרי ידוע לכולם שהוא מתקין צ´יפים ! ומדוע צריך בעל PS2 צ´יפ מותקן במכשיר שלו ?! מכאן שגם game boy מתקיים בעצם ומעודד מסחר במשחקים צרובים והוא סתם מפגין צביעות ומסתתר מאחורי "חוקי" האתר. חוץ מזה, אני בכלל בעד חופש הדיבור ונגד השתקה כלשהיא. פעם גם פחדו מהאינטרנט ובקשו לאסור את השימוש בו כי טענו שהמדיה הזו הרסנית בגלל החופשיות שבה. נו והיום ? - כולנו נהנים ממנה. מתי נלמד ?...

TheCoolMan

New member
מה מנהל הפורום גם עוסק ג´וקים?????

יו אני לא מאמין שהוא עוסק בזה הוא תמיד אומר לי לא לפרסם כאלה דברים גם אם אני לא מזגיר ג´וקים צרובים או אפילו אני לא רושם את המחיר סתם אני רושם שאני מוכר והוא מוחק את זה אני לא מאמין איזו צביעות

albatross

New member
דרך אגב

סוני הכריזה על המשיח כלא חוקי, ולמרות שסוני היא לא הרשות המחוקקת אחרי הכל זה פורום פלייסטישן אז לפי דעתי יש לכבד את זה, וזה באמת די צבוע מה שאמיר עושה.

game boy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבהרה לגבי חוקי פורום זה|זבנג

הזכרתי זאת לא פעם,ואני שוב חוזר ומבהיר את המצב:(לתשומת לבכם!) -מיסחר בדיסקים צרובים מעל גבי פורום זה-אסור בתכלית!!! ומדוע? היות והדבר נוגד זכויות יוצרים,אינו חוקי,ומהווה עבירה פלילית!!! -הסבות לכל סוגי הקונסולות(כולל ps2)-אינם מהווים שום עבירה,אף אדם או גוף כלשהו אינו יכול לבוא בתביעה כלשהי כנגד אלו שמבצעים את ההסבות . הדבר ה-י-ח-י-ד-י שנגרם עקב ההסבה-זהו אבדן האחריות המקורית של המכשיר הניתנת ע"י היצרן,וזה הכל!! -אכן,יש קשר מסויים בין ההסבה ומה שמתקשר אליה לאחר מכן-כלומר: המישחקים הצרובים. אך,צריך לדעת לא לעבור את "הקו האדום",כלומר מתן חופש ביטוי(באמצעות הפורום,לדוגמה)למיסחר גלוי במישחקים שאינם חוקיים-וכאן אני "חותך"תיכף ומייד,ולא מאפשר שום פירסום לגבי הנ"ל. -בוודאי שמעתם על "פשיטות" שבוצעו על דוכנים שמכרו מישחקים צרובים(כגון" התחנה המרכזית בת"א,שוק הימאים בחיפה וכד´)והופעלו כנגדם אמצעים מישפטיים. האם שמעתם על איזושהי "פשיטה" שבוצעה כנגד מתקיני הציפים בכל רחבי הארץ??????????????????????????????????????? נקודה למחשבה. -לגביalbatross שטען ש"סוני הכריזה על המשיח כלא חוקי"-ובכן:סוני פעלה כנגד המפיץ הראשי של המשיח ב-ל-ב-ד,וניסתה לחסל את שיווק הציפ הזה מייד בתחילת שיווקו בעולם. אבל,מה לעשות וייצור הציפ עבר למיזרח הרחוק ומשם התפשט ל-כ-ל העולם,ועכיום יש אלפי מתקיני ציפ זה בכל העולם. מה,כ-ו-ל-ם "צבועים"?? אם אתה חושב כך-אז שיבושם לך ידידי. ולסיום: לכל אלה שרוצים "להידחק"ולנסות בכוח לבצע מיסחר בדיסקים אלו מעל גבי הפורום(בדומה לילד ששולח לי 3 מסרים ביום,וכבר הצליח לעלות לי על העצבים..)-הזהרו לכם:לאחר מחיקה של ההודעה שאינה חוקית-במידה ותמשיך המגמה הזו-איאלץ להרחיק את חבר הפורום הסורר מהפורום ולצמיתות. -
נא לא להוסיף תגובות להודעה זו. מבחינתי -העניין סופי וולא ניתן כלל לעירעור.
אמיר מנהל פורום פלייסטיישן

game boy

New member
CoolMan:הצעתי לך לכתוב דברים ../images/Emo123.gif

מדוייקים ולא מסולפים: אסרתי עליך לפרסם מודעות הנוגעות למיסחר במישחקים צרובים. 3 הודעות שפירסמת, ושעסקו בכך-נמחקו מייד. ההודעה הבאה,במידה ותבוא-תיגרום להרחקתך מפורום זה לצמיתות. אבקשך לא להשיב לי על הודעה זו. לא באיממיל,לא בתיבת מסרים,לא על גבי הפורום,ולא בכלל.

למעלה