שמתי לב..

Idomania

New member
שמתי לב..../images/Emo58.gif

שלא משנה מה הגורל היה גורם לפייג´ להגיע בסוף לאחיות הרי אם הןלא היו נשלחות לעתיד פיבי הייתה מתה, אם היום לא היה חוזר בפרק האחרון בעונה השלישית אז פפיפר הייתה מתה ולצערנו הרב לבסוף פרו מתה.. את האמת עד כמה שפייג´ חמודה וכל זה היא לא ממש הצליחה לכנס לנעליים של פרו .. היא ממש חסרה אתם יודעים ועוד משהו רציתי לשאול מה לדעתכם הרגע הכי מרגש בעונה הרביעית? לדעתי הרגע שפייג´ בפרק 4x10 בסוף הפרק שליאו מביא את הרוחות של הורים המאמצים של פייג´ והם אומרים שהם גאים בה.. ואני יודע שהיו הרה יותר רגעים חשובים כמו ההרויות והממות של קול והתינוק אבל זה הקטע שהכי היה מרגש לדעתי

Ophel McNeil

New member
פייג´ לא מנסה להיכנס לנעליים של

פרו. להיפך, המפיקים עשו אותן כמה שיותר שונות (פרו אחראית ובוגרת, פייג´ יותר קלילה ומצחיקה), כדי שלא יהיה איזה שהוא ניסיון, ולא הקלוש ביותר, של פייג´ להחליף את פרו. פייג´ לא באה במקום פרו, אלא בנוסף אליה. ולדעתי כל העונה הרביעית היא משלבת במדויק רגעים מרגשים, מצחיקים, עצובים ומותחים כאחד. (ספוילר
- אם כי הסצנה בה פייפר כמעט מוותרת על הכוחות של ב 4X07 הייתה מרגשת עד דמעות, כנ"ל הסצנה שהיא נפרדת מהתינוק באותו פרק, והסצנה שבה ליאו שאומר לך שהם לא חייבים להמשיך לשבור את החוקים).

Hogo Oneil

New member
תשובות לך! ../images/Emo58.gif

פייג´ לא מנסה להיכנס לנעלים של פרו! כי זה ממש בילתי אפשרי! פייפר שככה כותבים את השם שלה ולא פפיפר! היא מנסה להיכנס לנעלים שלה! והיא דיי מצליחה לפעמיים! הרגע הכי מרגש ב4X21 שקול המקור מושמד! ואז הן באות לפיבי ביחד וזה מ]שוט מרגששששש

LillipooT

New member
בבברררר....../images/Emo58.gif

וואי..היו באמת מלא רגעים מרגשים בעונה הרביעית... זאת עונה די עצובה (וטובה בטירוף), נראה לי שהכי עצוב זה באמת בבריין דריין.. שפייפר די..משתגעת By The Way.. פיבי רעה! פיבי רעה! פיבי רעה! פיבי רעה! אני בשוק! אני בשוק! אני בשוק! אני בשוק! למה היא עצרה את קול מלתת את הכוחות שלו לויזרד הזה?? טפשונת.. דווקא מתאים לה להיות רעה.. :) איך היא יכלה לבגוד באחיות שלה ככה ?!!?!?!? ולמה עשו את זה רק פרק אחד..חבל.. למרות שכל הסדרה מבוססת על האחריות "וכח השלוש".. שיהיה. לי.

itamr

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif../images/Emo25.gifקסם|רק רציתי לה

גיד שאתם אנשים אחלה! ושמה זה סבבה להיות כאן בפורום!

טוב לא רציתי לפתוח על זה שרשור חדש

... אז פשוט שרשרתי את זה הנה... אני מורידה עכשיו את 4x16 והקאזאא כותב שהגודל של הקובץ זה 444,269kb זה הגיוני
כי זה בערך פי שתיים מפרק רגיל...

Woogyman

New member
את מורידה ויסידי

זה הגיוני. זה פרק באיכות מעולה שאפשר אחר כך לצרוב לדיוידי.

Hogo Oneil

New member
מדברים על זה איך אפשר לדעת

איזה פרק אפשר לצרוב לדי וי די או לא? כי צרבתי לדי וי די את4X01 והיה איכות נוראית ובמחשב רואים את זה חלק!

Woogyman

New member
והצלחת לראות אותו בדיוידי?

לדיוידי אפשר לצרוב רק קבצי ויסידי, שזה קבצי MPG ששוקלים משהו בסביבות 400 מגה לפרק. כל קובץ אחר שתצרוב לדיוידי המחשב יצטרך קודם להפוך לויסידי ואז לצרוב ובתהליך הזה האיכות מאוד מאוד יורדת.

תודה. ^_^

ומה שנחמד זה שזה גם מוריד במהירות סבירה...
כאילו התחלתי להוריד את הפרק היום וזה כבר באמצע..

Hogo Oneil

New member
הצלחתי אבל לא באיכות משהו

איכות רעעעעעע! בדיוידי לא רואים טוב ובמחשב ראוים מצוין האיכות הכי טובה שיש ולקח לי שבוע שלם להוריד את הפרק הזה! אפילו שבועיים!

Woogyman

New member
זה לא קשור כמה זמן לקח לך להוריד...

יכול להיות שקובץ של מגה וחצי יקח שנה להוריד. זה תלוי במהירות, בסיומת של הקובץ, במיליון דברים...

Hogo Oneil

New member
טוב, אבל אין אני עושה שאני אראה*-*

איכות טובה? *רושם פתק לכתוב דיסקים לצריבה* ============================================================= ספוילר ספוילר ספוילר!!!
אני עוזב לראות את 4X22 ומלאך הגורל ממש לא דימינתי אותו כזה חשבתי יהיה מישהו מפחיד ולא דמוי קופידון אבל לא חשוב סיר מתה תינוק מת קול לא רוצה למות ואני ממשיך לראות מה הלאה

למעלה