שמתי לב למשהו

שמתי לב למשהו

אוקי, אז יש לי ילדה בכיתה שכל הזמן אומרת שכל השירים של בלינק נשמעים אותו דבר כאילו, שהמוזיקה שלהם נשמעת אותו דבר! אז שמתי לב שזה לא רק אצלם.... גם באופספרינג, שעכשיו אני שומעת את הדיסק שלהם זה ככה! אז גררררר אל תגידו שרק בלינק ככה! למרות שבאמת יש כמה שירים שהמוזיקה נשמעת כמעט בדיוק אותו דבר! ועוד דבר- טום או מארק הם המניג´ר של סאם 41? זה מה שאמרו לי... TaLi

manic_subsidal

New member
אייכ אתה אפס...

מאז anema בלינק נשמעים ממש ממש אותו דבר כמו בלינקין פארק כשעוברים שירים בדיסק אי אפשר לדעת מתי נגמר או מתחיל שיר חדש... אצל בלינק יש הבדל בל הוא לא משמעותי ודי קטן עכשיו כשאתה פותח את הפה שלך ומדבר על אוףספרינג דבר ראשון תסגור אותו כי אין ספק שאין לך מושג תזרוק את CO1 ותקשיב לשאר הדיסקים שלהם ותחזור ותגיד את מה שאתה חושב ושים לב כי כשאתה מדבר על "נשמע אותו דבר" יש קטע של מוזיקה צלילים ושירים ומילים שנשמעים אותו דבר ויש קטע של סגנון ואז ברור שיהיה משהוא דומה בין שיר לשיר אבל הוא לא יישמע בדיוק אותו דבר בעצם בכלל לא

xero1

New member
את זה קוראים "סיגנון"

ברוב המיקרים להקות מנסות להישאר צמודות לסגנון שלהן.

punk

New member
לפי דעתי כל השירים של

בריטני שפיך אותו דבר אבל הם תמיד חרא (שמעתי בערך 3 שירים בטעות)

מה הקשר????????????????????????????

בונ´א אתה דפוק מה הקשר לבריטני "שפיך" ולפורום של בלינק?! לך תיראה טלטביז ולשמוע בריטני כי לפי דעתי אתה לא שמעת אותה "בטעות"! (חבר של איציק רשם את זה) נ.ב. יש בעיה?!

punk

New member
זה דוגמא

ימפגר מי רשם לפני כמה ימים על לינקין פארק?

קודם כל אני לא כתבתי את השטויות...

האלה אם לא שמת לב כתוב שחבר שלי רשם את השטויות האלו ואל תקרא לי מפגר יא מפגר

manic_subsidal

New member
איציק צימינו

אם אתה כותב חרא כמו "חבר של..." כדי שלא יעיפו אותך מהפורום אז אתה יצאת סצם אפס פחדן ואידיוט ואתה באמת דיי אידיוט אנשים דיברו על סגנון ו שטויות כאילו אז זה בהחלט קשור ודי להיות כזה איש מפגר ובן אדם מגעיל יכלת להגיד את זה בצורה שונה

אוי אנשים

למה אתם מתחילים ריב על כל דבר קטן? אה כן ואתם לא הבנתם ממש את ההודעה שכתבתי אבל לא משנה.... ועדין לא עניתם לי בקשר לסאם, אה כן ודרך אגב גירל פירושו - girl- פירושו בת! TaLi

manic_subsidal

New member
peace../images/Emo34.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

זה לא ציניות לשם שינוי יש משהוא בדבריה...

fentoozler

New member
ממ

מארק הוא המנג´ר של fenix tx להקה טובה לא של סאם לא שהם לא טובים

למעלה