שמתי לב למשהו

שמתי לב למשהו

לפני כמה זמן היה פה אחד שציין פאשלות בכל מיני ביצויים ארוויזיונים שונים. עכשיו תורי. אירלנד 94... במהלך השיר, לפני או אחרי הפזמון השני, לא זוכר בדיוק. שצ´רלי מגטיקגן (איך שלא כותבים את השם שלו) ניגן בגיטרה הוא פתאום עשה מן "אופס" כזה כאילו הוא פרט על האקורד הלא נכון (השד מבין בגיטרות), למרות שלא שומעים שום דבר מוזר, זה דיי בולט לראות שהוא הרגיש שהוא התבלבל. מישהו עוד שם לב?

למה מעפן???

נו באמת! אנשים בפורום! לא שמתם לב שאני פשוט חולה על השיר הזה????

איליה.

New member
לא.

Yaniv-DC

New member
אויש... למה?!

ובעיקר אם האירים שרים לקראת סוף התחרות כשכולנו כבר עייפים...

נו באמת!

הבלדות האיריות מרגיעות נורא..... נעים להקשיב להם, לעצום את העיניים ולשקוע בעולמות שכולם רק טוב

Yaniv-DC

New member
כמו שאמרת...

להקשיב להם, העניים כבר נעצמות מעצמן, אתה נרדם וחולם על אירוויזיון בלי אירלנד של השנים האחרונות. ורק כדי לאמת את דברי ניסיתי להקשיב עכשיו שוב לשיר שלהם האחרון, אחרי כמה שניות לא יכולתי יותר וסגרתי. בלעעעעעאאאאאאאהההההההה

ואיך אפשר לשכוח את...

השיר המצטדק "מילניום של אהבה" (שולף את ערכת ההקאה). ולפני שנתיים, את זוג האחיות הרוסות הילדות שאומנם לא זכו, אבל בהליכה היו זוכות בליהוק של אבוללה. וחברתן למאמץ מהשנה הקודמת (שככל שאני מביט בא אני משתכנע יותר ויותר שהיא זו ששדדה לדרקולה את הפרוטזות). לזכותי יאמר שאני אובייקטיבי (עד כמה שקיים מושג כזה). יניבק´ל´ה, מה קורא עם סידרת המאמרים? תא"י.

Yaniv-DC

New member
העברתי את הדיון הזה

לאי מייל. לא עניין של כולם... בדוק אי מייל

דיי! אתה מנתץ לי את כל השירים שאני

אוהב!!! את אירלנד 99+2000 נורא אהבתי!!!!! לא לדבר על זה, שב2000 אני הייתי עם הטלפון מנסה לחייג ולהצביע לשיר האירי! (התלבטתי בין הדני לאירי ובסוף החלטתי אירי) (כמובן שלא הצלחתי להצביע) מילא להשמיץ את השיר של השנה הייתי מבין אבל את של 2000 ו 99??? כאן אני פשוט חייב לשבור את הרכבת!

Yaniv-DC

New member
איליה, אני אוהב אותך.

מאוד. באמת. אבל מהההההההה????? רצית להצביע לאירלנד????????? מההההההההה??? יואו... איזה מזל שלא הצלחת להשיג את הקו...

אהוד_

New member
אירלנד

טוב, בהתחלה אני גם אהבתי את הבלדות האיריות, יש לי סימפטיה להרבה מהם אבל, איך אומרים, דייייייי, חלאאאאס אותו שיר מ 1990... בלדות איריות שבאמת יפות: 1976 - WHEN 1980 - WHAT´S ANOTHER YEAR 1985- WAIT UNTILL THE WEEKENED 1987 - HOLD ME NOW 1988 - TAKE HIM HOME 1990 - SOMEWHERE IN EUROPE 1991- COULD IT BE THAT I´M IN LOVE 1993 - IN YOUR EYES 1996 - THE VOICE 1997- MYSERIOUS WOMEN 1998- IS ALWAYS OVER NOW .....כן, ובשלוש השנים האחרונות הם שולחים בלדות משעממות, וסתמיות שרוצים לפהק, למשל ב1999 שהייתי באולם, הלכתי לקנות שתייה, שהשיר שלהם התחיל והגעתי בסוף השיר, הרגשתי טוב עם זה

Yaniv-DC

New member
כאילו...

זה ממש כמו להבדיל אייס אוף בייס שיש להם דיסק שלם עם אותו שיר בעיבוד טיפה שונה... אותו דבר כאן. אותו שיר, משנים טיפונת את העיבוד, מחליפים את הזמרות הפיסחות בזמר עייף שמעייף את כולנו, והיידה אירוויזיון. לפחות אירופה כבר לא נופלת שדודה לרגלי האירים... זו כבר התקדמות.

טליה ג

New member
אתה כל כך צודק, אהוד

רוב הבלדות האיריות באמת מאוד יפות. גם הבלדות ב-3 השנים האחרונות לא היו ממש "רעות", אבל פשוט כבר נמאס! כמה שנים אפשר למחזר את הנוסחה הזאת? שמתם לב ש"Without your Love" מהשנה כל כך מזכיר בלדות איריות משנים קודמות: Mysterious Woman, Somewhere in Europe, Could it be that I´m in love, Is always over now, Rock´n Roll kids, When you need me... ועוד הרבה שירים אחרים. כששמעתי את השיר לראשונה הרגשתי כאילו אני כבר מכירה אותו. כמו שישראל "נדבקת" קבוע לנוסחת ה"הורה" משנות השמונים ולא מעיזה לשנות, כך גם אירלנד תקועה עם הבלדות שלה. הגיע הזמן לשנות!!!

אהוד_

New member
נכון טליה

ואני חשבתי שאנחנו הישראלים שינינו את ההורה מאז דנה, שלחנו שירי דאנס או לפחות פופ, יותר נכון... חזרנו להורה, אבל אני מקווה שזו הפעם האחרונה שלנו, טוב, נו מה כבר נשאר לנו לשלוח שיר ים - תיכוני, זה דיי צפוי...שרית חדד או אישתאר

אהוד_

New member
עוד משהו לגבי האירים

השנה בלקראת אירוויזיון, הזמר (ואולי) בגלל השיר היה מאוד מוכר לי הייתי בטוח שראיתי אותו משחק באיזה סרט כחול או משהו... למזלי, הוא לא כי גיליתי שהוא כבר הופיע במגאזינים של האירוויזיוניסטים איזה מאה פעם בקדם עם שיר דומה, אני חותם!

Yaniv-DC

New member
אופס... סליחה איליה...

על שרבוב שימך בטעות... הכוונה כמובן לדרך המלך... המערכת מתנצלת מעומק ליבה הקשוח.

למעלה