שמתי לב למשהו...

Pure logic

New member
שמתי לב למשהו...

אני פונה אל המאמינים באלוהים. כל פעם שלא נוח לכם אתם לא עונים, הרבה דיונים נגמרים כשאתם פשוט מפסיקים להגיב. למה אתם לא מגיבים?

Dark Muse

New member
הנה מה שאני מרגיש כלפיכם

אני : "אתה יודע השמיים הם לא כחולים באמת, אלא אור השמש גורם להם להיות בצבע כחול" דתי : "מה פתאום יא נאצי זה אלוהים חתיכת אנטישמי כמה אדיוט אפשר להיות" אני : "תגיד ברית מילה על ידי רב לא עלול לפגוע באיבר מינו של הרך?" דתי : "אנטישמי זבל, זה קדוש ואלוהים יסמן אותו לגן עדן, חוץ מזה שזה גודל בחזרה וזה לא מזיק בכלל אין לזה שום חסרון" או בקיצור אנשים, מי שכותב הודעות כמו שדניאל בלס כותב, כנראה צריך טיפול נפשי או תעודה על זה שהוא נכשל במבחני IQ.

Dark Muse

New member
אתה באמת לא קולט?

אתאיסטים אומרים 1+1 = 2 מאמינים באלים למינהם אומרים ש 1+1 = כל דבר כי זה אלוהים קובע אל תנסה לשקר אנשים.

Chugworth

New member
הפוסל - במומו פוסל

'אתם מגנים, משמיצים ומתעלמים' וכאן אין גינוי והשמצה כלל, מן הסתם. ובאשר להתעלמות - כל מי שעיניו בראשו יוכל לראות מי כאן נוהג להתפתל ולגייס מיני תירוצים כדי להתחמק ממענה לשאלות פשוטות וברורות, במיוחד בשרשורים האחרונים.

להיפך, במאמר הומוריסטי זה העתקתי

גינויים והשמצות כפי שנאמרו מילה במילה ע"י אתיאיסטים בפורום.

Moridin

New member
עכשיו תורי להגיד את זה

אתה מסלף ומוציא דברים מהקשרם. זה שאנשים חושבים שאתה, ספציפית כאדם בודד, אידיוט, לא אומר שהם חושבים שכל הדתיים אידיוטים.

Pure logic

New member
שים לב....

זאת לא תשובה..... לא ענית לי!!!!!! פשוט תגיד לי למה לא עניתם ל-freak2100 כשהוא שאל שאלה?

למעלה