שמתי לב למשהו...

Cowboy Bebop

New member
שמתי לב למשהו...

רק לפני שאני אומר, זה לא בכעס או דומה חסה וחליל. ועכשיו להודעה: בשאר הפורומים, האנשים באדום משתתפים כמעט בכל הודעה פעמיים אם לא יותר. לעומת כאן, פעם ב... 5-10 הודעות כותבים "אנחנו נשמח לעזור" או משהו בסיגנון. אנשים באדום, אורו קומו! תשתתפו טטיפה יותר ותא יר ו את המקום המשעמם הזה

hsotrt

New member
"ח´ברה באדום"=אבירי הפורום!

תפקידם של אבירי הפורם הוא לשמור על הסדר בהעדרו של גורבש, למרות נסיונם הרב ווהתמחות העצומה גם להם יש חיים משפחה ועבודה! הם לא יכולים להיות זמינים כללללל הזמן... וחוץ מזה אנחנו מסתדרים טוב מאוד כשהם לא כאן, אנחנו ילדים טובים...

דרגורן

New member
../images/Emo117.gif WAKE UP! MAN! ../images/Emo117.gif

תפקידנו לשמור על הסדר, ולהשתתף בדיונים. מכוון שסדר יש פה (בד"כ), והעובדה שאנו אנשים שעובדים, לומדים (ובקיצור יש להם חיים מחוץ לרשת) יתכן ואנו לא דוגרים על הפורום 24/7 אבל תהיה בטוח שלפחות אחד מאיתנו נכנס לפורום פעם ביום. כשיש יותר זמן (או פחות לחץ בעבודה שלי) אנו נכנסים יותר... ולמה אתה חושב שזה שאנו "נשתתף יותר" יגרום ל"מקום הזה" להיות פחות משעמם? אני לא חושב שמשעמם פה, יש פה מספר חברי פורום קבועים שנהנים להכנס ולדבר על משחקי תפקידים, ולהם לא משעמם. אם משעמם לך, יש 2 אפשרויות: 1. תעלה נושאים מעניינים לשיחה. 2. זה לא המקום בשבילך.

Cowboy Bebop

New member
אני רואה את...

אחותי, היא תמיד נכנסת לפורום של אלאניס מוריסטה הזאת, שם בכל הודעה הם משתתפים, עוזרים בהומור ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. (אני יודע שגם אתם בהומור חסה וחליל שלא) ועם כבר, אז מי אלה האנשים בכחול? (יש גם בשחור
סתם סתם)

למעלה