שמתי לב למשהו..

mya 6

New member
שמתי לב למשהו..

רובכם חושבים שקרטר הוא לא מהעונה הראשונה!! תצאו מזה!!!

mya 6

New member
אופס...

התכוונתי לזה שרובכם חושבים שקרטר מהעונה הראשונה כשהוא לא..

שלמונזה

New member
את צוחקת???

קרטר הוא היחיד שנשאר מהעונה הראשונה, הוא בהחלט בא מהעונה הראשונה למרות שלא זוכרת אם הוא היה בפרק בראשון... בכל אופן קרטר וסוזן הם היחידים שנשארו מהעונה הראשונה כשקרטר משך כל העונות וסוזן חזרה רק לאחרונה

mya 6

New member
הוא לא מעונה הראשונה!!

אני מכירה בחורה שרואה את הסידרה מהפרק הראשון והיא יודעת טוב מאוד- קרטר לא מההתחלה!.

שלמונזה

New member
אני גם מכירה בחורה שרואה מהעונה

הראשונה: אני!!!! קרטר הוא אכן מהעונה הראשונה! גל אולי תעזרי לי?

Rוית

New member
קרטר הוא מהעונה הראשונה..

ואם אני לא טועה גם מהפרק הראשון.. נו שאומרים שהגיע מתמחה חדש, ויש את הסצינה המוכרת שדאג, סוזן, אממ ואולי עוד מישהו, עומדים שם ליד הוילונות (´קירטנס´), ומארק כזה נמתח אחורה בכיסא והם מסתכלים עליו.. וקרטר כולו צעיר שם, והוא בטעות שם את גליון חולה על הפעמון בקבלה וזה צילצל והוא נבהל וקפץ.. בכל מקרה, אולי הוא לא מהפרק הראשון (למרות שאני חושבת שכן) אבל מהעונה הראשונה הוא בטוח..

~*~gaL

New member
נו, ב-ר-ו-ר שהוא מהעונה הראשונה,

וכן, הוא גם היה בפיילוט. ורוית - איך אהבתי את הקטע הזה :) כ"כ חמוד!

mgirl

New member
קרטר אכן מעונה 1

וגם מהפרק הראשון. כמו שבפרק שבנטון עזב, קרטר נתן לו את האסימון ואמר לו שהוא נתן לו את האסימון ומנע ממנו לעזוב בלה בלה בלה - וזה קרה בפרק 1. קרטר גם נראה ממש מצחיק בעונה 1

~*~gaL

New member
ח-מוווווווווווווד

בעונות האלו הוא היה כזה.. כזה.. קרטר :) מסכימה עם קטי - מקסים
וסולסיטה - נואה אה? זה נ-ו-ח. נ---ו---ח והלוואי שהוא יחליט להשאר עד העונה האחרונה.. ולא יעזוב בעונה ה-10 :(

iKilledKenny

New member
לפי מה שסיפרו לי

הוא חתם חוזה להרבה עונות...אני לא זוכרת כמה, אבל אני זוכרת שזה הרבה...

סולסיטה

New member
מאיה, את טועה חמודה...../images/Emo12.gif

נואה ויילי (ג´ון קרטר) הוא באמת השחקן היחידי שנשאר במשך כל 9 העונות שעד עכשיו, ועם קצת מזל הוא גם ימשיך למשך כל העונות הבאות (ושיהיו רבות וארוכות, אמן!
- למזל טוב!). הוא שיחק באמת מהפיילוט, כשהוא היה עם בלורית והיה נראה כמו תיכוניסט... חחחח... גם הייתה איתו הסצינה של גלאנט ושלו, כשגלאנט כמעט הקיא מהטראומה - אז בפעם הראשונה הסצינה הזו בוצעה עם קרטר וגרין. בכל אופן, אני מבטיחה לך שזה נכון, כי גם אני ראיתי מהפרק הראשון!

katykr

New member
מהעונה הראשונה או לא מהעונה

הראשונה... מה שבטוח זה שהוא הכוכב האמיתי.. הוא פשוט מקסים!

למעלה