שמתי לב למשהו בכל ספר, הארי פוגש ראשון את המורה החדש/ה להתגוננות מפני כוחות האופל. שמתם לב לזה?
N noga ke New member 14/7/12 #1 שמתי לב למשהו בכל ספר, הארי פוגש ראשון את המורה החדש/ה להתגוננות מפני כוחות האופל. שמתם לב לזה?
A Ayelet 363 New member 14/7/12 #2 לא שמתי לב. יפה יכול להיות שזה כי הוא הדמות הראשית ולכן זה איכשהו מגיע עם העלילה? למרות שזה נראה לי הסבר קצת מוזר. יפה ששמת לב!
לא שמתי לב. יפה יכול להיות שזה כי הוא הדמות הראשית ולכן זה איכשהו מגיע עם העלילה? למרות שזה נראה לי הסבר קצת מוזר. יפה ששמת לב!
N nhpiano New member 16/7/12 #5 אם זה בכוונה זה ממש מגניב ובשביל לסדר את העניינים, הארי דווקא כן פוגש את עין הזעם ראשון, אם אפשר לקרוא לזה שהוא מסתכל עליו מעולף בתוך ארון "מפגש"! אני מדבר על עין הזעם האמיתי כמובן ולא על המתחזה
אם זה בכוונה זה ממש מגניב ובשביל לסדר את העניינים, הארי דווקא כן פוגש את עין הזעם ראשון, אם אפשר לקרוא לזה שהוא מסתכל עליו מעולף בתוך ארון "מפגש"! אני מדבר על עין הזעם האמיתי כמובן ולא על המתחזה
N noga ke New member 17/7/12 #7 נכון הוא עדיין ידע, נדמה לי, לפני כל האחרים שמודי הולך ללמד.. איכשהו הארי תמיד יודע הכל..
H hollypop girl New member 17/7/12 #8 הוא לא, הוא גילה עם כל הבית ספר בו זמנית ושאל את אחד הוויזלים אם זה לא ההוא שאדון וויזלי הלך להציל הבוקר.
הוא לא, הוא גילה עם כל הבית ספר בו זמנית ושאל את אחד הוויזלים אם זה לא ההוא שאדון וויזלי הלך להציל הבוקר.