שמתי לב למשהו! :O

Montelimar

New member
שמתי לב למשהו! :O

אני זוכרת שכתבו פה מתישהו שמי שמשחקת את לילי הייתה בהריון באיזו עונה... אני לא זוכרת איזו. אבל אם זו הרביעית, אז שמתי לב שבפרק שרובין צריכה למצוא עבודה כדי שלא יגרשו אותה לקנדה, אז הראו פעמיים שהבטן של לילי שמנמנה אחרי שהיא אכלה מלא נקנקיות. יכול להיות שניצלו את העובדה שהיא הייתה בהריון בשביל לצלם את הקטע הזה, או שהיא הייתה בהריון בעונה אחרת וסתם יצאתי מטומטמת בהודעה הזאת?

Montelimar

New member
אהא!

עכשיו בדקתי בספשייל דמויות ומסתבר שצדקתי. D: אליסון הייתה בהריון בעונה הרביעית, וכשהראו את הבטן שלה אחרי כל הנקנקיות שלילי אכלה, זו הייתה הבטן שלה כשהיא הייתה בהריון. D:

Montelimar

New member
כמובן! D:

גו יס קומדי!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחחחחח גם אני!

אפילו יותר מפעם אחת... יותר לכיוון השלוש... (לא הרגשתי טוב אז למי היה כוח לבצפר, וגו מקס!)

Ayelet 363

New member
כן, אחותי סיפרה לי...

אני לא יודעת אם כתבו את זה כאן כבר- סליחה אם כן- היא גם אמרה לי שהיה פרק שבו לילורובין עבדו על אנשים שהן בהיריון- והן באמת היו, במציאות... על פי מה שאחותי אמרה לי הסתירו את זה עם קערות פירות ורקע וכו', שלא ישימו לב לכך שהן נראות בהיריון.

איזה 3/4 עונה מסתירים את הבטן ממש גרוע../images/Emo6.gif

לא שמת לב לזה? ההורים שלי התחילו לא מזמן לראות הימימ בפעם הראשונה והם עכשיו בתחילת עונה 5, וגם הם לא שמו לב בכלל שאליסון וקובי היו בהריון בעונה 4. באמת שמסתירים את הבטן ממש גרוע אצל שתיהן, איך לא שמים לב לזה. :0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif באמת?! גם קובי הייתה בהריון?? ../images/Emo6.gif

ממש מצחיק אותי שקוראים לה קובי... "קובי בהריון" חחחחח בכל אופן, לבטן של קובי אשכרה לא שמתי לב
אבל לבטן של אליסון כן. בפרק שהיא מנסה לגלות מי הסלב שהתחיל עם רובין, מה היה האקט ומה הוא אוסף אשכרה לוקחים לפטופ שמסתיר לה את הבטן וזה ממש בולט חח

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיש פרק שזה ממש בולט אצל קובי!

לא זוכרת איזה, אבל היא לובשת חולצה ענקית כזאת שנראה לי הייתה אמורה להסוות את הבטן אבל זה יצר אפקט הפוך

Montelimar

New member
האם יכול להיות

ששמת לב לזה כשידעת עוד לפניי שהן היו בהריון?

אני חושבת שכן, אני לא זוכרת בדיוק

חשבתי על זה גם בעצמי שאם ידעתי על זה לפני יכול להיות שבגלל זה זה היה לי כל כך ברור. אבל גם אם זה היה ככה, באמת שהם גרועים בזה וזה יחסית בולט
ברצינות - לילי עומדת מאחורי גלובוס...

Montelimar

New member
אני לא שמתי לב בכלל

עד שידעתי על זה, עכשיו גם אני רואה כמה זה ברור. אבל מה אפשר לעשות? גם ככה זה נראה דיי קשה להסתיר דבר כזה, לא?

למעלה