שמתי את

צייר

New member
שמתי את

שמתי את לבי בידך עשי בו כרצונך שמרי עליו השגיחי מהרוע והכאב כי רק אותך אני רוצה את אשר הקסמת אותי במלותייך ליטפת אותי בשורותייך שום דבר לא יפריד בינינו מיום ליום אהבתנו מתחזקת שאי עינייך והרימי מבטך אני כאן עבורך יפה ש ל י נשלב זרועותינו ונצעד לנו ברוגע אל ים אהבה הים של הרומנטיקה שלא הסתיים לעולם שלך לעד צייר

maxima

New member
את ליבי............/images/Emo23.gif

את ליבי לך אגיש חם פועם רגיש מלא אליך אהבה עם הרבה תקווה את ליבי לך אגיש אהבה רבה ארגיש אותי היא ממלאה אליך היא גואה

צייר

New member
מקסימה ומתוקה

את מרגשת אותי במילותייך ליבי פועם בחוזקה משתולל בבית החזה קורא את מילותייך ושורק כקטר צייר

maxima

New member
ציירררררררררר........../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אל תתרגש יותר מידי בגילינו זה יכול היות מסוכן צריך לשמור על הלב מהתרגשות יתר ומכאב

צייר

New member
מקסימה ומתוקה

את מרגשת אותי במילותייך ליבי פועם בחוזקה משתולל בבית החזה קורא את מילותייך ושורק כקטר צייר

מקסימה.......מה אפשר לומר אחרי...|ל

מה אפשר לומר אחרי קסם מילים כאלו - רק שכל מילה תמצא תספג באיזה לב שממתין אולי גם הוא לאהבה כזו.

מילים מילים........

ומי לא היתה נופלת שדודה מול מילים שכאלה? נכון שאלה רק מילים, ומילים יש לגבות במעשים.. ובכל זאת, המילים נותנות אשליה, ולו רק לרגע... ונזכ(ק)רתי בשיר kissess sweeter than wine, ואני אומרת: WORDS ARE SWEETER THAN HONEY.... KISSES SWEETER THAN WINE When I was a young man and never been kissed I got to thinking it over what I had missed. I got me a girl, I kissed her and then Oh Lord, I kissed her again. CHORUS Oh, kisses sweeter than wine, Oh, kisses sweeter than wine. I asked her to marry and be my sweet wife, And we would be so happy all of our life. I begged and I pleaded like a natural man, and then Oh Lord, she gave me her hand. CHORUS I worked mighty hard and so did my wife, Workin´ hand in hand to make a good life. Corn in the field and wheat in the bins, I was Oh Lord, the father of twins. CHORUS Our children numbered just about four, And they all had sweethearts knockin´ at the door. The all got married and didn´t hesitate; I was Oh Lord, the grandfather of eight. CHORUS Now we are old, and ready to go, We get to thinkin´ what happened a long time ago. Had a lot of kids, trouble and pain, but, Oh Lord, we´d do it again. CHORUS Words by Paul Campbell, Music by Joel Newman. Copyright TRO, renewed Folkways Music Publishers, Inc

maxima

New member
חונה.........../images/Emo140.gif

איזה שיר.......! נפלא אך היכן המנגינה??

מקסימה על המנגינות אחראי

ישRאל שלנו... (טוףףף הוא אחראי גם על הקישוטים...(
) בוקר נפלא לך מקסימה, בוקר סתוי צח וקריר לכולם

צייר

New member
חונה יקרה

האם את מרגישה שעשיתי משהו לא טוב אני טהור ונקי כמו זהב טהור אני מרגיש שמשהו לא מוצא חן בעינייך אימרי לי מה? צייר

צייר יקר../images/Emo39.gif

ממש לא הבנת אותי, אני מעריצה את היכולת שלך לומר מילים של אהבה מבלי לחשוש להראות בעיניה חלש... גברים רבים חוששים להביע את רגשותיהם, הגבר שלי למשל עד שהוא אומר "אני אוהב אותך" יוצאת לי הנשמה.... לא מזמן אמר לי: "לולא אהבתי אותך לא הייתי נשאר", והאמת מעשיו ביומיום מעידים על אהבתו ומסירותו למשפחה, איש יקר על אמת. אבל.... נורא נחמד לשמוע מילים מתוקות כמו שאתה מרעיף על אהובתך, ע"כ אני כל פעם מגיבה - לוקחת טרמפ על מילותיך, ומסניפה..(

magy

New member
תקשיבי לבן אדם עם ניסיון בנושא

אני מחליפה אלף ברברנים ......בביצועיסט אחד......... שלא יגיד רבע מילה.........שייעשה.............. ושתינו יודעות על מה אני מדברת......... הצורך שלנו הנשים, במילים , מרדים את הצורך האמיתי, שהוא ורק הוא, האהבה המציאותית..... לא קשה להגיד.......אבל....קשה לעשות.......... לרב......אנשים יודעים רק להגיד....או רק לעשות........ התברר לי.....שאצלי, למשל......גם המילים וגם המעשים קשורים בקשר אמיץ. טוב, לא טוב......לא יודעת.......

Sודית

New member
יש....

מעט מאד גברים שיכולים לדבר אהבה.. וגם אני מעדיפה מעשים על מילים.... ובכל זאת זה עושה טוב גם לשמוע... ופעם כתבתי לו.... אמרת שאתה אוהב... ואני רק רציתי להרגיש. סודית ברגשות.

חונה יקרה

בדיוק מה שכתבת אבל מעניין הכל הכל כאילו דיברת מתוכי... גם הבן זוג שלי כזה אילם יש לו הייתי אומרת בצחוק כמובן נכות מילולית בכל מה שקשור להבעת רגשות... וגם אני נהנת מהכתוב ...פה

maxima

New member
ישראללללללללללל

איך אתה מוצא תמיד את השיר הנכון............
גדולללללללל

למעלה