שמש כנס אחי כנס

eilan men

New member
שמש כנס אחי כנס

טוב לדעת שאתה מנגן בגיטרה כי גם אני אז אולי אני יכול להעזר בך?אים כן אני אשמח ואולי תגיד לי אך מגיעים ל5000 שירים של השמונים תודה רבה אילן נב, יש לי את כל הסידרה שירים וגיטרה אים זה עוזר ביי אחי

שמש27

New member
אילן יקירי

סגנונך השוטף וחסר-הפיסוק מבלבל אותי עד מאד...
האם תוכל להעזר בי באקורדים לשירים ? כן, בכיף, מה שיש לי שאין בספרים - שלך בלי לבקש בכלל. אין קשר בין שירים לגיטרה (יש לי בערך 600 אקורדים - כולל הספרים) לשירים במחשב. איך מגיעים ל 5000 שירים של האייטיז ? או, זה שאלה. קודם כל שופכים פנימה את כל הדיסקים שלי ושל אחותי - חבל לך על הזמן. אני ואחותי הצבנו לעצמינו מטרה - שלא יחסר לנו שום דבר. ואנחנו הולכים וסוגרים את הפער...
שנית, משתתפים בפורום שנות השמונים !!! כן, כן !!! אני רוצה להתוודות על משהו מופרע לגמרי שעשיתי...
(אלפא לא שומע, נכון ?) הקיצר, יום שבת אחד, קמתי בבוקר, נכנסתי לפורום, הלכתי לחיפוש המתקדם והקשתי "alpha80". יצאו בערך 1000 הודעות. עברתי אחת-אחת - ורשמתי כל שיר שאלפא אי פעם הזכיר בפורום. עוד לא גמרתי להוריד הכל... איזה אוצר בלום של ידע האלפא הזה - אלהים ישמור אותו ואת משפחתו, אמן ואמן. שלישית, כל שיר שאני שומע ברדיו/VH1 - אני מייד בודק אם יש לי אותו - ואם לא - אז יהיה... אני מקווה שהאחים בלבן (עם החליפה) לא בדרך, נכון ? אתם לא תסגירו אותי, נכון ?

turrican

New member
חי חי חי ../images/Emo13.gif

שמש אחי, אני באמת תוהה איפה אלפא שלנו נעלם? אפרופו יש לך את השירים בפורמט mp3 נכון? יכול להיות שאני אצטרך ממך משהו קטן.

שמש27

שלום לך גם אני במגמה להשיג המון המון שירים משנות השמונים יש לך אולי רשימה של כולם אם זה לא בקשה מוגזמת מידי? אני חדש פה דרך אגב אז איך הולך אצלכם טקס החניכה? : )

שמש27

New member
ובכן, טקס חניכה !

להלן המדריך השלם לחבר פורום חדש...
-------------------------------------- קודם כל אתה חייב לשאול - איפה אלפא ? שנית - עליך להלל ולקלס את המנהל, מר טוריקן. שלישית - חובה עליך להוקיר את אלאדין הגאון, אילן-מן המחרמן, Zviper הקולי, טל-יה הנשמה, טופיט הצרפתית, סיד76 האוונגרדי, טורה הכפרה, Pimpf המקסימה, Dj Dawn הידעונית, וארטמיסיה הקיורית - ובכלל כל חבר פורום פה הוא עולם ומלואו. רביעית - נשמח אם תשתף אותנו במה מדליק אותך בצורה שקשה לך לתאר, איזה להקות או אומנים אתה אוהב במיוחד (ובבקשה, בבקשה בבקשה - אל תכתוב "הכל") חמישית - עליך להצטרף רשמית לאחת מהמשמרות, יען כי סדר ושררה שולטים כאן. או בוקר או ערב. כשתהיה ותיק, ניתן לך לעשות משמרות כפולות...
שישית - רצוי שמדי פעם (לא כמו כותב שורות אלו) תביא לנו שיר יפה, עם מילים, ותמונת האומן, וקצת אינפורמציה - וככה תתחיל להבין מאיפה אנחנו יודעים כל כך הרבה על כל שיר... שביעית - אם טופיט פותחת שירשור בוקר - חובה עליך לענות מייד - גם אם בדיוק נלקחת בשבי על ידי החיזבאללה - אתה צריך לבקש יפה מחשב - ולהגיב מייד. העניין אינו סובל דיחוי. שמינית - רצוי שתבדוק בתחת של כל שיר שאתה מביא - שתאריך הייצור שלו הוא אכן אייטיז (ובשבילך, הנחה מיוחדת: בין 78´ ל 92´) - כי אחרת יבולע לך מייד. עינם של אלפא ואלאדין תמיד פקוחה, ואוזניהם קרויות לתפוס טעיות מחרידות - ולהתעלל בגופת הטועה התמים. תשיעית - חובה חובה חובה חובה - ושוב חובה, להכנס מייד לאתר הבית של הפורום (קישור למעלה), להרשם כחבר, לייצר תגובות בעמוד הראשי להודעות של טוריקן, להוריד שירים, להוסיף שמות של שירים - ובכלל לעשות אווירה של כאילו תריסר אנשים עברו במקום - זה מרגיע עד מאד את נפשו העדינה של מנהלינו החביב (מחמאות תדיר למנהל כבר הזכרתי ?) ועשירית - אל תבקש מאיתנו רשימות שירים. אלפא ואלאדין יצטרכו לצאת לפנסיה כדי לארגן לך את הרשימה שלהם, ואפילו עבדך הנאמן עוד לא הצליח לייצר רשימה כזאת. עם זאת, איננו נוהגים להשיב ריקם אף בר-אנוש - ולכן הנה לך קישור להודעה שבה זיקקתי את השירים המוכרים מהרשימה הענקית שמופיעה באתר הבית. תהנה. ו- ברוך הבא !!! בשמי, שר החוץ הרשמי של הפורום, ובשם המנהל והחברים,

turrican

New member
שמש יש תגובה!!!

אתה ע-נ-ק !!!!
אני השתנתי מצחוק . וא תה יודע מה? אתה צודק 100%. כל חבר חדש חייב למלא את עשרת הדיברות של שמש. אולי נוסיף את זה כמאמר offtopic ?? איזה מגניב..יא אללה. קבל ח"ח

שמש27

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif תודה...

מאמר ? למה לא. טאג-ליין גם יהיה נחמד...
בכיף !

גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק מה? שוב חזרתי לימי בי"ס ה(לא) עליזים: כולם מחרמנים, קוליים, מקסימים - ורק אני: גאון. אני רוצה שתעריכו אותי בזכות הגוף שלי ולא בזכות השכל!

tofit

New member
אוי רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו

פשוט ע-נ-ק לא יכולת למצוא מילים טובות יותר לתאר את הלך הרוח שיש בפורום הביזארי הזה.. וכמו שאומרים בצרפתית: שאפו (מה שאומר כובע, כלומר אני מסירה בפנייך את כובעי הוירטואלי)

pimpf

New member
שמש- גדול!!!

פשוט מצויין! ואני לא מאמינה שרק עכשיו אני רואה את ההודעה... מזל שטורי´ שם לינק...
חפי.

למעלה