"שמע קולי"

גיל סמטנה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

בכלל שכחתי לציין שגיל סמטנה
צורף איכשהו להרכב של מאיר..
כשמאיר הציג את כל הנגנים אז אחרי הסאונדמן הוא הציג אותו בתור משהו.. אני ממש לא סגורה על זה אבל אולי אולי הוא המפיק המוזיקלי? בכל אופן, מי שלא יודע, אם יש מישהו כזה, גיל הוא אחד האנשים היותר מוכשרים בארץ הזו והוא עבד שנים (ועדיין עובד לדעתי..) עם אהוד בנאי ושמו מוזכר במספר לא מבוטל של מקרים בענף המוזיקה הישראלית.. מישהו זוכר מה מאיר אמר לגבי גיל בהופעה?

TEENAGER1

New member
גילי!../images/Emo99.gif גאון, אין מה לומר.

הוא הפיק מוזיקלית את "ענה לי" וכמו כן את "עומד על נייר", כעת כנראה הוא שם לב שיש מישהו במשפחה הזו שהוא עוד לא עבד איתו, אז הוא הרגיש צורך. חבל שלא נתנו לו לנגן על הקונטרבס
בטח היה מעניין לראות את אור מנסה להתמודד עם זה...

אור התמודד עם זה נפלא! ../images/Emo99.gif

ו..גילי? הממ.. מתי הוא נהיה חבר שלך ולמה?
כן, כנראה שהוא המפיק המוזיקלי של יצירת המופת הזו

ח ל ו ן

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אני גם רוצה לשמוע קולו
וואי זה נשמע מדהים. לא, יותר ממדהים, גדול, ענק
אני מת ללכת כבר להופעה כזאת, זה באמת נשמע כמו חוויה
כיף לך

../images/Emo140.gif

אני מאמינה שבקרוב הוא ייצא עם המופע הזה ויתחיל להופיע רק איתו ואז תוכל לבוא איתנו גם..
אני לא יודעת איך זה עובד כי לא משתפים אותי בקטעים האלו אבל אני חושבת שהוא ייצא עם זה יותר קרוב ליציאת האלבום ובינתיים הוא ימשיך עם המופע הישן.. (אלא אם כן האלבום כבר ממש קרוב מה שקשה לי להאמין..
) ההיגיון שלי הוא שאם הוא ייצא עם המופע עכשיו, הרבה לפני יציאת האלבום, אנשים יוכלו להקליט אותו בהופעה (דבר שהוא לא חוקי אגב..) ואז הפיוטים יתחילו להסתובב ברשת מה שיכול לגרום לאובדן המומנטום של האלבום.. אבל, תמיד יכול להיות שזה רק ההיגיון שלי וכבר עכשיו זה המופע שהוא ירוץ איתו, עד ההופעה הבאה אין לדעת
אתה מוזמן להגיע אליה ולספר לנו אם ההיגיון שלי בריא או של פרנואידים בלבד..

ח ל ו ן

New member
עדי, לא משנה מה יקרה

לעולם לא אומר שיש לך הגיון בריא
חח סתם, חזרנו לימי צוחקים-על-האובססיה-של-עדי

תצחקו, תצחקו חופשי ../images/Emo3.gif

אני והאובססיבה שלי נגיע יחד לגדולות ואז אני אצחק עליכם!
או משהו...

אגב, שכחתי לציין

שהביקורת הזו שכתובה כאן כמאמר פורסמה גם כמעט בכל פורום "מוזיקה ישראלית" ברשת עם הפנייה לפורום בתוכו.. (נענעmsn, y net, nrg, עוד 2 פורומים בתפוז וכו' וכו'..) המקומות היחידם שלא פרסמתי בהם הם המקומות שלא הצלחתי להרשם אליהם/ שאני לא יודעת על קיומם..

הפלייליסט מההופעה...

הפלייליסט שרשמתי לכם בתחילת השבוע כאן הוא הפלייליסט רק של ההופעה הספציפית שהייתה ביום ראשון ואין לו קשר בהכרח למופעים הבאים או לאלבום... הפלייליסט של המופעים הבאים והפיוטים שיהיו באלבום עצמו עדיין בשלבי בנייה ואינם ידועים
כתוצאה מכך קיבלתי בקשה מהמשרד למחוק את ההודעה עם רשימת השירים וכך עשיתי. סליחה על אי ההבנה שנגרמה והמשך שבוע נפלא לכולם

טוב, אני יודעת שאני רעה ../images/Emo3.gif

אבל הורדתי גם את ההסברים על הפיוטים, מי שהספיק לקרוא הרוויח ומי שלא אני מבטיחה שבסופו של דבר הכל יהיה גלוי..
אני ממש מתנצלת על אי ההבנה.. ימיתי, הפלייליסט שאצלך- שיישאר אך ורק אצלך בבקשה, עדיין אין לנו אישור להזכיר את שמות הפיוטים על גבי הפורום... ו...פעם הבאה כשאני הולכת להגיד שלום, תזכירו לי לוודא שאין הנחיות ספציפיות כי קצת גיליתי כאן דברים אסורים
אני מאוד מקווה שזה לא יקרה שוב ושוב סליחה..

למעלה