"שמע קולי"

"שמע קולי" ../images/Emo99.gif

כך, ככל הנראה יקרא מופעו החדש של מאיר בנאי ואולי זה אף יהיה שם אלבומו. אני חייבת לציין שכשסיפרו לי שהאלבום הבא יהיה "מבוסס על פיוטים" חששתי מאוד. חשבתי לעצמי שהוא לא מצליח לעזוב את שפשף, הוא פוחד משינויים בצורה קיצונית.. חשבתי שזה יהיה גדול עליו, שהוא לא בנוי לזה, שזה יהרוס לו את הקריירה. היום כשהגעתי ל"תמונע" ראיתי פתאום בשלט הפרסום להופעה שכתוב "שמע קולי" בשם המופע.. הייתי בטוחה שאולי הוא יוסיף עוד פיוט/ שניים מהאלבום, לא יותר מזה.. אח"כ אלון (אמרגנו של מאיר) ניגש להגיד לנו שלום והוא כבר סיפר לנו שזו הופעה מיוחדת המורכבת אך ורק משירים חדשים ושהיא לא פורסמה בהרבה מקומות כי היא די "סודית"
לא ממש ידעתי איך לאכול את זה, שוב, מאוד חששתי מזה בהתחלה.. ואז, מאיר בנאי עלה לבמה, במלוא מובן המילה! הוא התחיל להסביר שזו הופעה מיוחדת, שחלק מהקהל יודע מזה וחלק סתם נקלע לסיטואציה אבל שזו הופעה של שירים מהאלבום החדש.. ואז.. במשך 14 שירים הוא פשוט נתן לנו רוק במיטבו. עיבודים מדהימים, רוקיסטיים, קיצביים (ברובם), כייפיים להפליא.. משהו מדהים פשוט! ואני חייבת לציין שרק בהופעה הזו הבנתי את ההידרדרות בהופעותיו של מאיר לאחרונה- הוא היה כ"כ שקוע כבר באלבום הזה.. הוא כבר לחלוטין לא מחובר לחומר הישן.. תבינו, היום על הבמה הבחור פשוט נראה מאושר! הוא היה במיטבו! הוא ידע כל צעד וצעד, לא התבלבל במילים/ נגינה אפילו לשניה, שירתו הייתה מדוייקת להפליא וחיוכו היה פשוט חיוך אמיתי! לדעתי הוא מצא את מקומו, לחלוטין. הוא לא עזב את הרוק, בכלל לא, השירים האלו הם רוק במיטבו, באמת.. פשוט עם טקסטים שמדברים אליו (חלקם כבר הצלחתי לקלוט והם מדהימים..) נהניתי הערב כמו שמזמן לא נהניתי בהופעה של מאיר! הדיוק, הכימייה עם הקהל (שהיה עם נכונות מדהימה אם תשאלו אותי..), האושר שהוקרן שם, האווירה הכללית, פשוט נתנו את התחושה של הדבר הנכון לאדם הנכון בזמן הנכון.. היה פשוט טוב! הוא אפילו דיבר..
בהתחלה הוא הסביר כמו שאמרתי שזו הופעה מיוחדת עם השירים של האלבום החדש ובשלב מסויים הוא התחיל לשיר את "המשחק בקוביה" (כן אני יודעת שלכם זה לא אומר כלום
) והפסיק פתאום רק כדי להגיד "טוב אני אסביר קצת, זה שיר על מהמר.. "
(זה נורא ברור.. אז זה ממש הצחיק אותי!) ואז לקראת הסוף הוא אמר גם שהוא גאה בעצמו (גם אני!
) ובקהל כי זו פעם ראשונה שהוא מכניס ככה 14 שירים חדשים.. ואתם לא מבינים כמה אני גאה בו! הייתה מישהי בקהל שמההדרן ביקשה בצורה די עיקשת את שפשף אבל הוא לא ביצע אף שיר "מוכר" שלו בהופעה הזו! אפילו לא אחד!!! אני כ"כ גאה שזה מדהים
אני חושבת שזה אחד הצעדים הכי נכונים שהוא יכל לעשות.. וכל הכבוד שהיה לו את האומץ לעשות את זה.. זהו אני חושבת, באמת שנהינתי הערב מרוק כייפי, מהחברה המדהימה שהייתה לי (סיגי, ימית וסמדר..
) ובעיקר ממאיר, שנתן לי צפירת הרגעה וגלה לי שהוא עדיין יודע מה הוא עושה ושהוא עדיין מאיר
! כמו שרק מאיר יודע...
רוצים תמונות? עוד רגע גם זה יגיע
אהה כן, ובהודעה הבאה אני אשים את הפלייליסט, שלפחות תדעו את שמות השירים באלבום הבא..

התמונות.. ../images/Emo99.gif

תודה לימית על הצילמוּן, לסמדר על המצלמה ולמאיר והלהקה על הדוגמנות, או בשפתינו המקצועית- על ההיצטלמנוּת

../images/Emo98.gif

אגב, ביקשתי מימית שתצלמן לכם את המחליף של אסי (אני לא זוכרת את שמו עדיין
) אבל היא כנראה לא שמעה.. אז זה הכי קרוב לתמונה שלו שיש כאן.. רואים חצי, דמיינו את השאר

ימית 78

New member
אלון......... ../images/Emo106.gif

אתה לא רק חמוד, אתה גם מקיים הבטחות......אין עלייך....שיחקת אותה! קבל....
ההופעה היתה מדהימה נהנתי מאוד....טוב נוווו כמו תמיד.... אתה מוזמן לבקר כאן.. מידי פעם..תאמין לי לא משעמם פה....
אהההההה ואני ימית 78 לא 76...הוספת לי שנתיים על הדרך? אני נראית כ"כ "זקנה"...?

נהדר....איזה כיף לשמוע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא פשוט לשיר שירים חדשים בהופעה אבל כדי ל"משש" את תגובת הקהל זה פשוט מחויב במציאות... אני שמחה ש"ההימור" הצליח וההופעה היתה פ צ צ ה
אני שמחה שכל כך נהניתן והטעם המר מהבארבי נעלם... תחושה אדירה אין ספק..

ימית 78

New member
הופעה מהנשמה...

אני חייבת תחילה לציין שמאוד התרגשתי לחזור ל"תמונע"...מאוד אהבתי את המקום הזה ופתאום מאיר הפסיק להופיע שם, מאיר חזר ואני איתו זה היה מרגש..אך ההתרגשות רק החלה...לכשהגעתי עדי בישרה לי שההופעה היום שונה יש פלייליסט חדש, אני חשבתי שמאיר פשוט שינה את הפלייליסט לשירים אחרים שלו למשל, במקום לשיר כמו תמיד את "אהבה קצרה" הוא ישיר את "השמש עוזבת" סופסוף הוא נזכר שיש לו עוד שירים מדהימים....אבל אחרי הסבר מלא מעדי הבנתי שמדובר בשירים חדשים במלוא מובן המילה...חומר חדש ומרענן ממאיר איזה כיף....ושנתקלתי באלון שאלתי אותו האם השמועה נכונה ושהוא אישר לי והראה לי את הפלייליסט החדש זה היה כ"כ מוזר ומרגש אני רגילה לשטאנץ הרגיל ופתאום שירים חדשים שאני צריכה אפילו לקרוא את שמם הם הרי זרים לי..זו היתה הרגשה נפלאה! הציפייה למאיר היתה גדולה מתמיד....ואומרים-גודל הציפייה כגודל האכזבה..לא במקרה הזה! הציפייה היתה קטנה לעומת מה שקיבלתי....שירים מרגשים עיבודים מוקפדים ממש חוויה לאזניים רק לסגור עיניים ולהקשיב...הקול של מאיר חודר לעצמות.. מזמן לא ראיתי את מאיר שר כ"כ מהנשמה (ואני בהופעות כמעט כל שבועיים בתקופה האחרונה) כ"כ נקי, כמו שעדי כבר ציינה בלי שום טעות מאיר כ"כ מרוכז...שפשוט רואים ושומעים שמאיר ממש מחובר לחומר החדש שלו ליצירות שלו זה היה מדהים לראות את מאיר מחייך המון מדבר, מסביר, מציג בגאווה את החומר החדש שלו מתחבר למה שקורה סביבו ושוב, פשוט מאושר..אין יותר אושר גדול מבחינתי לראות את זה ולהרגיש את זה...ואכן מאיר אמר שהוא גאה בנו ובו, אז אני גאה בו עד השמיים וחזרה....
הופעה מיוחדת פיוטים שנכנסים ללב עיבודים מקפיצים ממש הנאה צרופה אני נדלקתי על השיר "המשחק בקוביה" ממש שיר יפה...14 שירים מופלאים .. מאיר חזר על מס' שירים פעמיים ממש חכם לדעתי זה תרם המון... ועדי לשאלתך, מאיר חזר להדרן 2 ושר את כל השירים שהתכוון הוא לא הוריד ולא התכוון בפעם השנייה לחזור.... חייבים להיות בהופעה ולשמוע כדי להבין את העוצמה שיש לפיוטים האלה ובמיוחד מפיו של מאיר זה אדיר..מאיר, יוצר מוכשר עם קול נדיר...תודה על הערב המהנה ובהצלחה גדולה עם היצירות החדשות שלך....אני אהבתי ונהנתי!

באמת? הוא עלה פעמיים?

זה היה השלב שהייתי עסוקה בלהתפלל שלא יקשיב לבחורה ההיא שביקשה את שפשף
(מי שלא תהיי- סלחי לי ,כן? אבל זה היה יכול להיות צעד מאוד מאוד לא חכם.. עד שכבר הגענו לשלב הגאווה
) אוח
! אפשר שוב?
הייתי חוזרת על ההופעה הזו בריפיט עכשיו 24שעות ביממה לאיזה כמה חודשים טובים

S med

New member
ההופעה

אז אתמול נסענו לתמונע לראות הופעה של מאיר....נסעתי עם עדי, יצאנו שעתיים לפני כדי לקבל את השומרים, לאחר איחור אופנתי (קצת יותר) החלה ההופעה. אמנם שמענו שכל השירים יהיו חדשיפם לגמרי, ואני בתור מאזינה אך לא מעריצה קיוויתי לטוב, אני חייבת לציין שמאיר עלה לבמה עם שמחה, זה היה ממש בולט דיבר מעט (כפי שהבנתי אח"כ מעדי זה היה המוןןןןןןן) והחל לשיר.... קשה היה שלא להנות ואפילו מאוד מההופעה. ראו שמאיר נהנה, מחובר עם המון אנרגיות חיוביות, השירים שלמרות שלא היו מוכרים היו קליטים, נעימים להאזנה, מושכים אותך להקשיב.... המוזיקה היתה נהדרת ובכלל לא נראה היה שאלו שירים חדשים, כל הקהל התחבר לקצב ולשירים ופשוט ראו שכולם נהנו. ואכן צודקת עדי זה אמור להיות אלבום מוצלח מאוד. סיגי וימית שמחתי להכיר. להנהלת תמונע - תשקיעו קצת יותר באוכל זהו. כל כך נהנתי שהייתי חייבת להגיב !

מי זו עדי ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

המון, המון, המון תודה.. אני ממש שמחה שנהנית! אני כמובן מסכימה עם כל מילה שאמרת..
ותכיני את יוסי לזה שאת מתחילה להגיע "טיפה" יותר להופעות.. ותבהירי שלא צריך לשאול שאלות רטוריות כמו "לאיזו הופעה אתן הולכות?"
איזה כיף שכתבת סיקור!

TEENAGER1

New member
:|

מאיפה להתחיל להגיב בכלל?
אני יכולה רק לדמיין לעצמי איזה כמויות מטורפות של אומץ אמן צריך כדי להעלות הופעה רק של חומר חדש, ועוד בלי ממש להודיע מראש... אני שמחה כל כך שהקהל התחבר, כמו עדי גם אני מעט חששתי לגבי אלבום פיוטים - ושלא תבינו לא נכון, אני הבנאדם האחרון שיגיד משהו נגד פיוטים, להפך, פשוט זה לא היה נראה לי כמו מהלך נבון כרגע בקריירה. ואני שמחה לראות שאנשים מקבלים את זה, אוהבים את זה, ובעזרת ה' גם יקנו את זה
אני היחידה שחושבת שהופעה כזו מתאימה יותר לעיר הקודש ירושלים?!
אהמ אהמ. בכל אופן, שמחה עד בלי די שנהניתם, ופעם הבאה תודיעו לי שיש הופעה מיוחדת ואני אבוא גם

אם רק הייתי יודעת...

מן הסתם היינו עושים מפגש..
גם אני לא ידעתי.. אלון בא לשולחן שלנו לספר לנו לפני ההופעה.. בע"ה בקרוב יהיו הרבה הופעות כאלו..
אני באמת באמת ממש שמחה עם השינוי הזה ואחרי ששמעתי את כל האלבום אני אפילו מרשה לעצמי להיות רגועה, מאוד.

למעלה