העדי של עדי
New member
"שמע קולי" ../images/Emo99.gif
כך, ככל הנראה יקרא מופעו החדש של מאיר בנאי ואולי זה אף יהיה שם אלבומו. אני חייבת לציין שכשסיפרו לי שהאלבום הבא יהיה "מבוסס על פיוטים" חששתי מאוד. חשבתי לעצמי שהוא לא מצליח לעזוב את שפשף, הוא פוחד משינויים בצורה קיצונית.. חשבתי שזה יהיה גדול עליו, שהוא לא בנוי לזה, שזה יהרוס לו את הקריירה. היום כשהגעתי ל"תמונע" ראיתי פתאום בשלט הפרסום להופעה שכתוב "שמע קולי" בשם המופע.. הייתי בטוחה שאולי הוא יוסיף עוד פיוט/ שניים מהאלבום, לא יותר מזה.. אח"כ אלון (אמרגנו של מאיר) ניגש להגיד לנו שלום והוא כבר סיפר לנו שזו הופעה מיוחדת המורכבת אך ורק משירים חדשים ושהיא לא פורסמה בהרבה מקומות כי היא די "סודית"
לא ממש ידעתי איך לאכול את זה, שוב, מאוד חששתי מזה בהתחלה.. ואז, מאיר בנאי עלה לבמה, במלוא מובן המילה! הוא התחיל להסביר שזו הופעה מיוחדת, שחלק מהקהל יודע מזה וחלק סתם נקלע לסיטואציה אבל שזו הופעה של שירים מהאלבום החדש.. ואז.. במשך 14 שירים הוא פשוט נתן לנו רוק במיטבו. עיבודים מדהימים, רוקיסטיים, קיצביים (ברובם), כייפיים להפליא.. משהו מדהים פשוט! ואני חייבת לציין שרק בהופעה הזו הבנתי את ההידרדרות בהופעותיו של מאיר לאחרונה- הוא היה כ"כ שקוע כבר באלבום הזה.. הוא כבר לחלוטין לא מחובר לחומר הישן.. תבינו, היום על הבמה הבחור פשוט נראה מאושר! הוא היה במיטבו! הוא ידע כל צעד וצעד, לא התבלבל במילים/ נגינה אפילו לשניה, שירתו הייתה מדוייקת להפליא וחיוכו היה פשוט חיוך אמיתי! לדעתי הוא מצא את מקומו, לחלוטין. הוא לא עזב את הרוק, בכלל לא, השירים האלו הם רוק במיטבו, באמת.. פשוט עם טקסטים שמדברים אליו (חלקם כבר הצלחתי לקלוט והם מדהימים..) נהניתי הערב כמו שמזמן לא נהניתי בהופעה של מאיר! הדיוק, הכימייה עם הקהל (שהיה עם נכונות מדהימה אם תשאלו אותי..), האושר שהוקרן שם, האווירה הכללית, פשוט נתנו את התחושה של הדבר הנכון לאדם הנכון בזמן הנכון.. היה פשוט טוב! הוא אפילו דיבר..
בהתחלה הוא הסביר כמו שאמרתי שזו הופעה מיוחדת עם השירים של האלבום החדש ובשלב מסויים הוא התחיל לשיר את "המשחק בקוביה" (כן אני יודעת שלכם זה לא אומר כלום
) והפסיק פתאום רק כדי להגיד "טוב אני אסביר קצת, זה שיר על מהמר.. "
(זה נורא ברור.. אז זה ממש הצחיק אותי!) ואז לקראת הסוף הוא אמר גם שהוא גאה בעצמו (גם אני!
) ובקהל כי זו פעם ראשונה שהוא מכניס ככה 14 שירים חדשים.. ואתם לא מבינים כמה אני גאה בו! הייתה מישהי בקהל שמההדרן ביקשה בצורה די עיקשת את שפשף אבל הוא לא ביצע אף שיר "מוכר" שלו בהופעה הזו! אפילו לא אחד!!! אני כ"כ גאה שזה מדהים
אני חושבת שזה אחד הצעדים הכי נכונים שהוא יכל לעשות.. וכל הכבוד שהיה לו את האומץ לעשות את זה.. זהו אני חושבת, באמת שנהינתי הערב מרוק כייפי, מהחברה המדהימה שהייתה לי (סיגי, ימית וסמדר..
) ובעיקר ממאיר, שנתן לי צפירת הרגעה וגלה לי שהוא עדיין יודע מה הוא עושה ושהוא עדיין מאיר
! כמו שרק מאיר יודע...
רוצים תמונות? עוד רגע גם זה יגיע
אהה כן, ובהודעה הבאה אני אשים את הפלייליסט, שלפחות תדעו את שמות השירים באלבום הבא..
כך, ככל הנראה יקרא מופעו החדש של מאיר בנאי ואולי זה אף יהיה שם אלבומו. אני חייבת לציין שכשסיפרו לי שהאלבום הבא יהיה "מבוסס על פיוטים" חששתי מאוד. חשבתי לעצמי שהוא לא מצליח לעזוב את שפשף, הוא פוחד משינויים בצורה קיצונית.. חשבתי שזה יהיה גדול עליו, שהוא לא בנוי לזה, שזה יהרוס לו את הקריירה. היום כשהגעתי ל"תמונע" ראיתי פתאום בשלט הפרסום להופעה שכתוב "שמע קולי" בשם המופע.. הייתי בטוחה שאולי הוא יוסיף עוד פיוט/ שניים מהאלבום, לא יותר מזה.. אח"כ אלון (אמרגנו של מאיר) ניגש להגיד לנו שלום והוא כבר סיפר לנו שזו הופעה מיוחדת המורכבת אך ורק משירים חדשים ושהיא לא פורסמה בהרבה מקומות כי היא די "סודית"