שמעתם?

SHTRUDIDI

New member
מסכימה איתך

אני לא חושבת שכשטמיירה עפה זה היה שוק יותר גדול. אנשים חשבו אמנם שהיא תהיה בגמר אבל לא קיבלתי רושם מהתוכנית שהיא יועדה להיות האיידול,זה היה מאבק רציני עם קלי. מצד שני לא ראינו את זה בתקופה ההיא שזה שודר (אני מניחה שגם את כמוני לא ראית את זה בלייב) ולכן אנחנו לא בדיוק יודעים מה הלך בארה"ב מבחינת התקשורת וכו'. בכל מקרה,כריס מלך והגיע לו לזכות.

In Circles

New member
../images/Emo58.gif

את העונות שלא שודרו בטלוויזיה הורדתי (אני לא יודעת אם מותר לי לכתוב את זה כאן בכלל
) וההלם היה גדול, היא באמת הייתה זמרת מוכשרת, אבל כריס עוקף אותה בסיבוב יחד עם כל שאר המתמודדים שהשתתפו אי פעם בתכנית... זה פשוט לא מצחיק איך שהוא הדבר הכי טוב שקרה לAI. כל ההופעות שלו היו מצוינות, לא הייתה אפילו אחת בינונית, בגלל זה ובלי קשר לפיבורטיות כלשהי הייתי הכי המומה מכך שהוא עזב.

MeetLofe

New member
אל תשווי את האיכויות קול של כריס

לטמיירה ולטמיירה גם לא הייתה הופעה אחת אפילו לא טובה [אולי חוץ מאחת בעצם שהשופטים לא התלהבו כ"כ,אבל זה גם קרה אצל קלי] וכמו שאמרתי השופטים סגדו לטמיירה [וויטני יוסטון,סלין דיון,עברו הלאה כי הנה באה טמיירה] יותר מאשר לכריס

n l m

New member
זה בגלל עונה ראשונה

טמיירה נחשבה לשוקר הגדול הראשון של איידול בעונה שניה שניה, שלישית, רביעית וחמישית כבר ידעו שיכולים להיות דברים כאלו אז השוקר הוא לא ממש שוקר

MeetLofe

New member
זה היה בגלל שהוא כ"כ אהב אותה

והם כ"כ העריצו את הקול שלה ואת ההופעות שלה הם העריצו אותה יותר מאשר את כריס ובשבילהם זה היה השוק הכי גדול כי זאת גם עונה ראשונה בלי הפתעות בנתיים וכו'

למעלה