שמעתם ?

נתי (בת)

New member
שמעתם ?

אץ השיר של בלן היום בקטנטנות ? יאו איך אהבתי את השיר שלה ושל מנואל !!! חבל על הזמן שיר
אהבתי בטירוף !!! נתי

candela

New member
למען האמת...

אני אוהבת את כל השירים של בלן , שבלן שרה מהראשון ועד האחרון. שהם: te encontre-השיר של בלן וגבריאל קוראדו me hace llorar-השיר של בלן estoy loco-השיר של בלן ומנואל estopide romantica idiota- השיר של בלן (שהיה היום) por que dios-שיר של בלן. ויש עוד פשוט אלה מספר דוגמאות. יש לבלן קול מדהים ולכן כל השירים שהיא שרה מעולים.

עדיץ

New member
למישהו יש את השיר ..../images/Emo53.gif../images/Emo124.gif

te encontre-השיר של בלן וגבריאל קוראדו????

לנתי!!!

לפי דעתי את צודקת ב- 100% וחוץ מיזה לבלן יש קול
ולא משנה איזה שיר היא שרה!!! אני ממליצמ על הסרט בחום!!! ובימיוחד לכל הואבי קטנטנות סרט מדהים!!! וביכלל שיהיה חג חנוכה שמח ותוכלו המון
בייי מהדס

נתי (בת)

New member
להדסוש

בדרך כלל אני לא מתה על השירים שלה לא יודעת למה ..... אבל היום ממש ממש אהבתי את השיר ! גם הקליפ היה לא רע בכלל ... למרות הכל יש לה שירים טובים כי הקול שלה עמוק ומיוחד !!! לילה טוב נשמה
מאחלת : נתי ה-

עדיץ

New member
לפי דעתי ..

השיר היה זוווווווועתי... היא שרה כמו ילדה קטנה היא זייפה והמילים היו דפוקות בטירוף !! יחסית לשירים אחרים של קטנטנות ולשירים אחרים של בלן .. זה היה שיר גרוע !! ועוד דבר כמה שאני חולה על פאקונדו ארנה .. ששימשיך לשחק ולנגן בחצוצרה אבל שיעזוב את השירה כי יש לו כל צרוד וזה לא נשמע יפה (חוץ במפתיחה של ג´אגו ..) מצתטערת על הקטילה... :) עדי

נטליה!!

New member
עדיץ חשוב מאוד!!

קודם, אם את אוהבת את פקונדו את צריכה לדעת שהוא מנגן בסקסופון ולא בחצוצרה!!~!~!~!! שיעזוב את השירה!? אני לא מסכימה איתך...! כל דבר שפקודנו עושה זה טוב ואם בראש לו להמשיך שימשיך!! *אל תדאגי,הוא לא מתכוון לצאת לסיבוב הופעות של שירה*

עדיץ

New member
אממממ...

וואלה רק עכשיו שמתי לב שכתבתי חצוצרה אני יודעת שהוא מנגן בסקסופון כי הראו בבובה פראית ובקטנטנות ..

למעלה