שמעתם .........................

The-Viper16

New member
שמעתם .........................

פונטיאק סוגרת את פס הייצור של הפיירדבורד http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-991350,FF.html

אילן די

New member
בקרוב הקאמארו גם... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

חבל.... יש מקום למכוניות האלה... עולם הספורטיביות הולך ונכחד...

The-Viper16

New member
מההההההה מה קורה לעולם שלנו

בסוף יהיו רק מכונית משפחתיות

אילן די

New member
מכוניות ספורטיביות - זן נכחד

כנראה שתעשיית המכוניות האמריקאיות חווה את מה שחוותה תעשיית הרכב היפאנית לפני 3-4 שנים... כזכור, כל מכוניות הספורט היפאניות (מאזדה RX7, מיצובישי 3000GT טווין טורבו, ניסאן זי 300, טויוטה סופרה) ירדו מפס היצור והוחלפו במכוניות קופה מהירות, חלשות יותר וזולות יותר (טויוטה סליקה, מיצובישי אקליפס, אקורה/הונדה RSX (אינטגרה לשעבר) ופרליוד) או ברודסטרים... כנראה שלא מספיק אנשים קונים את המכוניות האלו כך שלא שווה ליצר אותן... חבל

rigi

New member
אני לא יודע עד כמה הן ספורטיביות

הן מהירות חזקות מרשימות יפות (אני חולה על הרעש של המנוע שלהן) אבל אני לא חושב שהן ספורטיביות

rigi

New member
מה זה ספורטיבי אצלך ?

אצתלי זו נסיעה מהירה בכביש בין צומת טללים לצומת ציפורים שזו דרך מפותלת שנעסת עם רכב ממוצע ברבע שעה פלוס עם רכב ספורטיבי זה נעשה ב-5 דקות אני כמעט בטוח שזה יותר בטיחותי לעשות את זה עם פז´ו 205 (אפילו עם ה1.4) ולא עם הפיירביד שתשייט לך עך הכביש..... ותעיף אותך מהנתיב אחרי שניה או שתיים...

אילן די

New member
מלבד זה שלא נהגת ואתה מחווה דעה

כל כך מפורטת לגבי המכוניות הנ"ל, שככל הנראה מבוססת על סטריאוטיפים שנלקחו מעיתונים, מה שהרבה אנשים עושים לצערי, אתה גם חולק על דעות לגיטימיות של אנשים שכן נהגו ברכבים. על סמך מה בדיוק ? אני לא הולך להיכנס איתך לויכוח שכן אתה לא נמצא בנקודת הפתיחה המתאימה לויכוח שכזה, אבל אני אשאל אותך שאלה פשוטה - לאיזה קטגוריה היית משייך את הקמארו ? בידידות אילן

rigi

New member
רכב חזק ! ויפה ! שהייתי רוצה

אבל רק לסיבוב דאווין ,שלא תבין לא נכון אני מחבב את האמרקאיות. אבל יש הבדל בין רכבים מהירים, לרכבי ספורט זה כמו שאני לא יכול להכניס את הפאסאט טורבו לקטגוריה של רכבי הספורט אפילו שאני מת עליה והיא חייתית אני חושב שעם מנוע 1.8 ליטר טורבו היא לא נופלת מהקמארו מבחינת ביצועים, אבל עדיין היא לא רכב ספורט,היא רכב ´מנהלים ´ מהירה. בידידות רון

The-Viper16

New member
אני חולה על רעש המנוע של

מכוניות משופרות או סתם מכוניות ספורט

yaron_z

New member
היית צריך לשמוע את

הפג´ו שלנו (כמעט לשעבר) כשהיה לה חור בדוד האמצעי....

© DrorZi

New member
חור, הצחקתם אותי

אני שברתי באודי 80 שהיתה לי את הצינור שיוצא ישירות לדוד האמצעי, הוא פשוט נשבר כי הוא כבר היה זקן, יענו מהיציאה מהמנוע ישר לעולם החופשי, נסעתי מכ"ס לטירה להחליף אגזוז ישר והרעש שעשיתי לא דומה לשום רעש ששמעתם, גם עם תרכיבו דודים חלולים לא תקבלו כלכך הרבה רעש כמו שהיה לי
רעש משהו משהו.
דרור זי, הרעשים אצלו באפסילון זה בכלל מהשסתומים.

The-Viper16

New member
חחחחחחחחח

ראיתי טיוטה סופרה משופרת עושה רעש כמו לא יודע מה

yaron_z

New member
ראיתי

חיפושית סטנדרטית עושה צליל של הרלי דוידסון...

The-Viper16

New member
חחחחחחחחחחחחח

לפעמים ליד הבית שלי יש פתיחות אז יש רעש חזק אבל יפה

yaron_z

New member
הייתי שם מסמרים על הכביש

אם ליד הבית שלי היו פתיחות, אני בנאדם שעובד קשה ורוצה לישון טוב. וחוסך לאוטו צרפתי וספורטיבי...

למעלה