שמעתם????????

נסיכת pop

New member
רוני שרה עם סקעת בטקס

את השיר "אלוהים שלי" של עוזי חיטמן

../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo42.gif

בידיעות אחרונות בעמ' האחרון ../images/Emo99.gif

כתבו על רוני שהיא נצחה
ובנוסף הראל סקעת... (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...
) ולהקת השנה סאבלימינאל והצל...

זה גם היה כתוב בידיעות אחרונות ../images/Emo3.gif

במוסף 24.. והינה הכתבה (פשוט אין לי סורק): "טקס נבחרי הילדים של ערוץ הילדים התקיים הערב (13.1) באולפני הרצליה . הטקס , שמתקיים זו השנה השניה , מציג מועמדים שבחרו ילדי ישראל ביותר מ-20 קטגוריות , בהן ילד השנה , זמרי השנה , להקת השנה , ספר שנה , מצחיקן השנה , סדרת השנה , פרסומת השנה וסדרת האנימציה של השנה. בין המועמדים : שי גבסו , הראל מויאל הראל סקעת (שיתחרו לתואר זמר השנה ). מאיה בוסקילה , נינט טייב ורונוש (יתחרו לתואר זמרת השנה ). הדג נחש , היהודים , וסאבלימינל והצל (יתחרו לתואר להקת השנה ). ולכל השואלים : הטקס ישודר ב-18 בינואר (נראה לי יום שלישי..)

יואו מזל"ט לה אני כל כך מאושרת כי

ישבתי שעות והקלקלתי ידעתי את הקטגוריות בע"פ ואת המיקום.... חחח אני מאושרת זה היה שווה את זה!! כל הכבוד לרוני וח"ח לנו עכשיו רוני מבינה כמו אנחנו אוהבים אותה..

ישששש../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

רוני זכתה
קראתי בבוקר בעיתון ידיעות אחרונות
והיא מצולמת שם בתמונה ממש יפה דרך אגב

היום בבוקר אמרו לי..

עשו לי את היום... חברה שיילי באה אליי בבוקר <היום קיבלנו תעודות> אז היא אמרה לי שרוני זכתה ואני הייתי בעננים.. חחח יש לי חברה ששונאת את רוני שיגעתי אותה אמרתי לה "מי מלכה?! מי?! רונייייייי ה-מלכה" חחחח יבשתי אותה...

ושאלה...

איך אני יידע מתי רוני באה לפורום, כי אני תמיד מפספסת אותה... אומרים את זה באיזה מקום??

למעלה