שמעתם?

the freaky girl

New member
שמעתם?

טרוריסטים שבו בית ספר ואת הילדים שבפנים, היום ברוסיה..
ראיתי חלק מהכתבה (בטלויזיה), שמעתם עוד פרטים? :(

qwerton

New member
כן, הנה עוד פרטים ../images/Emo10.gif

דרמת בני ערובה בבית ספר ברוסיה: קבוצה של 17 אלמונים חמושים השתלטה הבוקר (יום ד') על בית ספר יסודי במחוז צפון אוסטיה, זמן קצר לאחר פתיחת הלימודים. ההערכה היא כי כ-400 בני ערובה מוחזקים במקום. על פי הדיווחים, במקום התפתח קרב יריות בין החוטפים למשטרה, ולפחות אחד החוטפים נהרג. סוכנויות הידיעות הרוסיות דיווחו על לפחות שלושה אזרחים חפים מפשע שנהרגו מן הירי ועל 11 בני אדם נוספים שנפצעו. כ-50 ילדים הצליחו להסתתר בעת שהחוטפים השתלטו על בית הספר. לאחר שפסקו במקום חילופי האש החלו הילדים להימלט בקבוצות קטנות מהמקום. כוחות הביטחון מול בית הספר. מתכוננים (צילום: CNN) חלק מהחמושים, כך לפי הדיווחים ברוסיה, עוטים חגורות נפץ. החמושים כינסו את הילדים החטופים באולם הספורט של בית הספר ואיימו לפוצץ את המקום אם ינסו כוחות הביטחון להשתלט על המבנה. לפי אחד הדיווחים הטמינו החוטפים מוקשים באולם הספורט.

l1zard

New member
../images/Emo46.gif

גועל נפש!!!!!!! חוצפנים!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט שערוריה!!!!!!! איך הם יכולים לעשות דבר כזה?! פאק... אלו הרי ילדים!!!! שלא נדבר על אלה שעלו לכיתה א'........

Janem

New member
למה באמריקה זה לא קורה?

כאילו שיש להם משו נגד ישראלים ורוסים...

עוד פרטים

http://news.walla.co.il/?w=//592994 מימה שהבנתי בחדשות סבתא וילדה הצליחו להימלט מישם מוקדם יותר.. והבני זונות האלה אמרו שעל כל מחבל שימות יהרגו 50 ילדים.. ועכשיו השאלה מה הילדים אשמים?:(

the freaky girl

New member
אוווווווווווווףףףףףף!!!!!!!../images/Emo46.gif

ילדים מסכנים... חבל לי עליהם מאד..

v o d k a

New member
מה?!?!!?!?!??! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני פשוט לא מאמינה!! לאיזו רמה אנשים יכולים לרדת!! והמשפט הזה שאמרת הרג אותי- על כל מחבל ימותו 50 ילדים!! אין מילים לא יודעת אם לכעוס, לבכות, או להיות בהלם

../images/Emo7.gif

אבל מימה ששמעתי פוטין יעשה איתם מסע ומתן לא שיש הרבה ברירה והצבא הרוסי הקיפ תבית ספר הזה ככה לפחות הראו בטיוי..:/ עצוב בגלל הילדים האלה שבטוח הולכים להיפגע עצוב בגלל האנשים וגם בינהם היו ילדים שמתו אתמול בפיגוע עצוב בגלל כל הנפצעים המשפחות :/ שלא נדע

מה לא קורה לאמריקה?

תאמין לי בכל ארץ יש פיגועים נכון ששם זה בכמויות הרבה יותר קטנות..:/

למעלה