שמעתם??

שמעתם??

לימור לבנת שרת החינוך הנפלאה שלנו, העלתה כמה הצעות מעניינות, ואני אומרת, אם ההצעות האלה יעברו, הלך עלינו (או במילים יפות יותר אנחנו גמורים, פיניטו..)! בתור תלמידה אני באמת ובתמים חוששת לגורל תעודת הבגרות שלי.. בטח אתם תוהים על מה אני מדברת.. אני אסביר: לימור לבנת החכמה (גאונה!) העלתה כמה הצעות מעניינות שמטרתן היא ליצור מהפכה בחינוך, 2 הצעות שהיא העלתה הן לבטל את שעות ה-0 ולבטל את המיקוד. קלטתם? הנדתם בראשכם ואמרתם זה לא יתכן? נתתם מכות למקלדת וגיליתם פירורים מתעופפים מבין החרכים? יפה.. לשרת החינוך שלנו יש תיאוריה מאוד מעניינת לגבי שעות ה-0, התלמידים לא עירניים מספיק בשעות האלה ולכן הן חסרות טעם, אז לימור יקירתי, שרת החינוך במדינה לא צריכה להיות מישהי חכמה? אפילו קצת? כי יש לי שאלה מאוד מעניינת.. את סתומה???!!!??!! את מקשיבה למה שאתה אומרת?? איזה טימטום!! תלמידים לא יהיו עירניים גם אם הם יתחילו ב-10!! ותאמיני לי שאני יודעת יותר טוב ממך מה אופיים של התלמידים.. הרי אם לא יהיו שעות 0 התלמידים ירשו לעצמם להישאר ערים עוד 40 דקות,ושוב, התלמידים יהיו עייפים, לא עירניים והשעות יהיו חסרות טעם. בכלל יש לי רעיון אחר, בואו נתחיל ללמוד מ-2! הרי זו השעה הממוצעת בה בן טיפש עשרה מתעורר בחופש הגדול, והרי אם הוא מתעורר זה אומר שאין לו צורך בעוד שינה מה שהופך אותו לעירני ומרוכז. יחלו הלימודים ב-2 לאלתר! חוצמזה תחשבו על זה, אם אנחנו מתחילים שעה מאוחר יותר אנחנו מסיימים שעה מאוחר יותר, וכן, ב-3 התלמידים הרבה יותר עירניים.. ובקשר למיקוד, אני לא חושבת שיש צורך להוסיף, כולנו יודעים מה יהיה אם לא יהיה מיקוד.. פשוט נורא ואיום! לימור לבנת עושה מהפכה בהחלט..

yavin

New member
חפיפון תתני לה לחיות בהרגשה שהיא

צודקת ושהיא עושה את הדבר הנכון אז נישן 40 דקות אחרי חחח חפיפון

daywalker

New member
ממש לא חפיף

כי שנה הבאה הולכים במילא לדפוק לי הרבה שעות אז אין לי כוח ללמוד עד 4

רק עכשיו שמעתי על זה

טוב, זה הגיוני בהתחשב בעובדה שכבר שבועיים הדרתי רגלי מהפעולות.. בכל אופן זה ממש לא חפיף, זה הולך לדפוק אותנו.. אנחנו הולכים להידפק כי לימור לבנת רוצה להרשם בספרי ההיסטוריה.. עם כל הכבוד ללימור, אני אומרת, לא על הגב שלנו!

HoMi16

New member
כן שמעתי על זה! איזה חרא@

אני שנה הבאה אסיים איזה ב5 כל יום! לא מספיק ההרחבות שלי ועוד יש לי התמחות..!!

יהל...

את מה זה טועה . שימי לב שבשעות אפס חצי כיתה לא באה ומי שכן בא נרדם. אבל בשעה הראשונה אז באים יותא תלמידים ואנחנו יותר ערניים. ( אין לי כל כך בעיה לקום בשמונה .) אז די כבר, את יודעת שהיא צודקת. ובקשר למיקוד. אתן דוגמא מהשנה . בערך שלושה חודשים למדנו על החשמונאים מתקופת יונתן , ועכשיו כל זה לא נכנס לבגרות . סתם ביזבוז זמן!!! יכולנו בזמן הזה ללמוד טוב יותר על הסכמי שביתת הנשק למשל. אז לא נראה לך עדיף שמתחילת השנה פשוט לא נלמד את הדברים המיותרים וככה גם לא נצטרך מיקוד, כאילודהההה. בקיצור , לימור היא אחלה , ומישהי כאן מקנאת בגלל שהמפלגה שלה קיבלה רק 7מנדטים ואילו המפלגה של לימורק'ה קיבלה... בהצלחה בבגרות !!!

7 מנדטים?

חח מתי התווספו עוד 2? וחוצמזה את מצדיקה את לימור רק בגלל שאני לא.. את לא מסכימה איתי בשביל האי- הסכמה. עליתי עלייך. ובשעה 2 גם אין תלמידים, את רוצה לעשות ניסיון את מספר התלמידים שנמצאים בכימיה, ואת מספר התלמידים שנמצאים בערבית ולהשוות? אני לא חושבת שיש צורך..

5 מנדטים ?

פחחחחח! ואני כבר דאגתי שאתם יכולים להתרבות ... ( העיקר אתם עושים מלא רעש...)

Alexco

New member
חמש?

הסיעה היחידה היום בכנסת עם 5 מנדטים זו יהדות התורה. אם מדובר במרצ, כמו שאני חושב, אז זה 6 מנדטים.

Boran

New member
אני לא חושב שהבנת על מה את מדברת

קודם כל, עדיף עוד שעה שינה מאשר לחזור הביתה שעה יותר מוקדם. אם שעה יותר של שינה תאמיני לי שתהיי יותר עירנית במהלך היום, ואני אומר לך מניסיון של 5 שעות 0 בשבוע... ביטול שעות ה-0 זה רעיון גאוני שהגיע הזמן שמישהו יעלה עליו. וחוצמזה, אולי את קמה בחופש ב-2, אבל כמעט כל האנשים שאני מכיר בשעה הזו כבר מזמן מחוץ למיטה... ובקשר למיקוד, ההצעה היתה שהמיקוד יינתן בתחילת השנה, לא בסוף השנה, כי לדוגמה במתמטיקה קרענו את התחת על אינדוקציה, ולא למדנו קומבינטוריקה כמעט בכלל בגלל שלא היה זמן, ובסוף הגיע המיקוד וירד לגמרי אינדוקציה ולעומת זאת קומבינטוריקה, שלא למדנו כמעט בכלל, נשאר. אם היו נותנים את המיקוד בתחילת השנה, היינו משקיעים בקומבי' במקום סתם לקרוע את התחת על אינדוקציות, כי קומבי' זו שאלה קלה סך הכל, אם יודעים איך לפתור אותה. ועוד עם הקיצוצים בשעות הלימוד שנה הבאה, אנחנו צריכים להגיד תודה על שני הדברים האלה, שהשעות שמקצצים זה שעות ה-0 ולא השעות האחרונות, ושנלמד פחות חומר ולא נלמד בפחות זמן יותר חומר שלא צריך לדעת בכלל.

למעלה