שמעתם?

Sivush

New member
אה?../images/Emo12.gif

מז'תומרת "מועצה חדשה"? אנא הסבירי את עצמך...

Tapuhi

New member
חיבור של צורן, קדימה, תל מונד ואבן

יהודה. בעעעע.

אני לא...

אני לא יודעת איך להסביר את זה. במקום שתהיה לנו מועצה עם תל מונד וכל אלה אז למשל אני יודעת שעין שריד תהיה עם בני ציון, תל מונד ועוד כמה אני חושבת.

עין שריד עם בני ציון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
NOT..

Tapuhi

New member
מה פתאום

זה כמו שכתבתי למעלה בגלל שזה טונות כסף 4 מועצות, אז פשוט מאחדים את תל מונד, צורן, קדימה ואבן יהודה למועצה אחת.

The Real FiFi

New member
יש לך קצת טעות

אבן יהודה לא מתאחדת איתנו היא מתאחדת עם נתניה זה היה כתוב בעיתון וכנראה לנו ויתרו זותומרת לתל מונד צורן וקדימה וכפר יונה היו אמורים להתאחד עם פרדסיה או משו כזה.... לא זוכרת כבר... בלה בלה בלה בלה :)

BubaAa

New member
כן ../images/Emo7.gif

פרדסיה הייתה אמורה להתאחד עם כפר-יונה.. מילה אחת: פיכססססססססססס. זה נורא! אבל הייתה הפגנה לפני כמה שבועות..נגד האיחוד. כמעט כל פרדסיה הייתה, עמדנו בצומת פרדסיה, הרמנו שלטים, צעקנו סיסמאות, חילקנו פלאיירים, ו..הביאו לנו כובעים מצחיקים של "פרדסיה- איכות חיים"
ו..בקיצור- אייייייייייייין מצב שנתאחד. ו..כולם קוראים לנו "סנובים", כי הם חושבים שאנחנו לא רוצים להתאחד רק בגלל האנשים (ורמת חייהם) שיש בכפר-יונה. ו.. NOT. לכפר-יונה יש חובות ע נ ק י ם. ואם נתאחד- אנחנו-פרדסיה-נטצרך להשלים להם. מה גם,האיחוד יגרום לפרדסיה- שהיא ישוב כפרי, להפוך לעיר. ואנשים שעדיין גרים/עברו לפרדסיה- בחרו לגור כאן- כי זה י ש ו ב אינטימי, (יחסית)קטן וחמוד. אני לא רוצה להגיע למצב שאני אגיד: "אני שמרית מור, ואני גרה בכפרדסיה/פרדסיונה."
דרך אגב- שחר, מותק, תתחדשי על הכינוי החדש
.

The Real FiFi

New member
תודה :))

סנובים?!?! לא ניראה לי! תשמעי גם לי לא ממש בא להחבר לאבן יהודה לקדימה ולתל מנוד!! חוץ מזה מה אני אגיד היי אני שחר ואני מ אקתצ צאקת אצקת צתקא אצתק וכו'.... דיי דפוק לא?1?! מאוד!!! נגד איחוד!!

למעלה